Passmark BurnInTest – Check of je computer kapot is

Geplaatst op: - bijgewerkt op (426 weergaven)
PassMark BurninTest

PassMark BurninTest

Denk je dat je laptop of computer kapot is omdat je af en toe vage foutmeldingen ontvangt als je hem gebruikt? Dan kun je je computer met Passmark BurnInTest op de proef stellen. Zijn er inderdaad onderdelen van je computer kapot? Dan zal dat snel blijken uit de testresultaten van dit programma.

Passmark BurnInTest wordt ontwikkeld door PassMark software. Al eerder kon je op downloadcentrum.com lezen over PassMark PerfomanceTest, ook dat programma wordt ontwikkeld door PassMark. Veel software die PassMark ontwikkeld kun je gratis downloaden. Ben je een professionele gebruiker? Dan is het kopen van een licentie aan te raden. Je kunt dan bijvoorbeeld terugvallen op hulp bij problemen.

Wat doet PassMark BurninTest?

BurnInTest is vooral geschikt om te kijken hoe betrouwbaar en stabiel je computer of laptop is. Als je denkt dat je computer kapot is omdat hij vastloopt tijdens programma’s die veel vragen van het RAM geheugen, de harde schijf, de grafische kaart of het moederbord dan weet je dat met PassMark BurninTest binnen de kortste keren.

Het programma start na de installatie met het aan het werk zetten van alle verschillenden onderdelen van je computer. Zo worden onder andere het geheugen, de videokaart en de harddisk flink aan het werk gezet. Zijn er problemen met een van deze onderdelen? Dan vertelt PassMark precies wat er aan de hand is.

Met de uitkomsten van PassMark Burnintest kun je vervolgens aan de slag met je PC. Zijn er onderdelen kapot? Dan kun je deze vervangen. Maar blijkt het slecht werken van je computer een softwarematig probleem? Dan kun je proberen om (delen van) Windows opnieuw te installeren. Zo repareer je je computer zonder dat dat geld kost.

PassMark BurninTest is beschikbaar in een 32 en 64bit versie. Beide versies kun je gratis downloaden. Voor de PRO versie (die ook als 32 en 64 bits versie wordt uitgebracht) moet je na een gratis testperiode betalen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.