Vopt downloadenVopt – gratis defragmentatie software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (786 weergaven)
Vopt downloaden

Vopt

Vopt is een van de oudste defragmentatie programma’s voor Windows. Het programma wordt al meer dan 20 jaar ontwikkeld. Doordat het programma al zeer lang op de markt is werkt de nieuwste versie, 9.21, gewoon nog onder Windows 95.

Naast ondersteuning voor oudere Windows computers biedt Vopt ook ondersteuning voor Windows 10. Hierbij worden zowel 32 als 64 bits versies ondersteund. Wil je Vopt downloaden om je computer weer snel te maken? Gebruik dan de link bovenaan deze pagina. Wil je meer weten over Vopt? Lees dan mijn bespreking met de voor- en nadelen van Vopt.

Waarom defragmenteren?

Het defragmenteren van je harde schijf levert in veel gevallen forse snelheidswinst op. Heb je last van een trage computer? Dan is het doorlopen van een defragmentatie-cyclus een goed idee

Klik hier voor meer tips om een trage computer snel te maken.

Mogelijkheden Vopt

Vopt is een defragmentatieprogramma dat door een slim algoritme erg snel een harddisk kan defragmenteren. Uiteraard gaat deze snelheid ten koste van de resultaten. Op moderne computers en laptops is dat effect echter minimaal. Wil je snelle performancewinst? Dan volstaat het defragmenteren met Vopt.

Vopt biedt een ingebouwde mogelijkheid waarbij het programma tijdens het opstarten zijn werk doet. Hierdoor zorg je ervoor dat de bestanden op je computer altijd netjes geordend blijven.

Een laatste voordeel van Vopt is de mogelijkheid tot het automatisch verwijderen van cookies, cachebestanden en andere tijdelijke bestanden. Hierdoor kan Vopt snel schijfruimte vrijmaken wat het defragmentatie proces ten goede komt.

Gratis downloaden

De nieuwste versie van Vopt is beschikbaar onder een freeware licentie. Iedereen mag het programma dus gratis downloaden en verder verspreiden. Via de link bovenaan deze pagina kun je de nieuwste versies van Vopt downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.