TitleBar Date-TimeNooit meer zoeken naar je klokje met TitleBar Date-Time

Geplaatst op: - bijgewerkt op (915 weergaven)
TitleBar Date-Time

TitleBar Date-Time

TitleBar Date-Time is een klein maar superhandig programma waarmee je nooit meer hoeft te zoeken naar je klokje als je aan het werk bent op de computer. Vooral als je veel vensters open hebt staan die over je taakbalk heenvallen zal TitleBar Date-Time je bevallen.

TitleBar Date-Time plaats namelijk automatisch een klokje in de rechterbovenhoek van het venster dat je gebruikt. Zo kun je dus eenvoudig zien hoe laat het is, ook als je actieve vensters over de taakbalk van Windows 10 heen valt. Via de uitgebreide instellingen van de tool kun je de kleur van de klok en de exacte weergave eenvoudig aanpassen.

De interface van TitleBar Date-Time is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen.

De interface van TitleBar Date-Time is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen.

Naast een klok in het actieve scherm biedt TBDT ook een uitgebreide kalender onder Windows 10. Met een druk op het icoon in de taakbalk opent zich een kalender met daarin de huidige maand en de aankomende maand. Wil je snel weten welke datum het volgende week woensdag is? Of ben je op zoek naar het juiste weeknummer? Met TBDT ga je die vragen eenvoudig beantwoorden.

TBDT is beschikbaar als gratis download. De software wordt onder een freeware licentie aangeboden en bevat geen spyware of adware. Downloaden kan via de link bovenaan deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.