Driver Booster downloadenJe PC up-to-date houden met Driver Booster

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.466 weergaven)
Driver Booster downloaden

Driver Booster downloaden

Een trage computer of zelfs een niet werkende computer: super-irritant! Wil je computerproblemen voorkomen of oplossen? Download en installeer dan Driver Booster.

Met Driver Booster kun je je computer up-to-date houden. En dat zorgt voor een stabiele en snelle werking van Windows 10 of Windows 8 op je computer of laptop.

Driver Booster wordt ontwikkeld door ioBit. Deze software ontwikkelaar ken je misschien van ioBit Uninstaller. Net zoals die tool is Driver Booster erg goed gemaakt. Het programma is eenvoudig in gebruik en doet precies wat het moet doen.

Hardware en drivers scannen

Driver Booster is een programma dat op basis van de hardware in je computer en een eigen database van hardware en bijbehorende drivers controleert of je PC nog up-to-date is. Deze scan start gelijk na het downloaden en installeren van de tool.

Of je Windows 10 of Windows 8 gebruikt maakt niet uit. Driver Booster controleert of er nieuwe drivers zijn voor de Windows versie die jij gebruikt. Verder zal Driver Booster alleen gratis drivers downloaden. Er zijn dus geen kosten verbonden aan het bijwerken van de drivers.

Driver Booster scant je computer en checkt of er drivers bijgewerkt kunnen worden.

Driver Booster scant je computer en checkt of er drivers bijgewerkt kunnen worden.

Is Driver Booster klaar met het scannen dan krijg je een overzicht van alle hardware in je computer waar nieuwe drivers voor beschikbaar zijn. Het programma checkt niet alleen voor de hand liggende onderdelen zoals de videokaart of de geluidskaart. Ook apparaten waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat er een driver voor nodig is worden gecontroleerd.

Deze drivers moeten bijgewerkt worden.

Deze drivers moeten bijgewerkt worden.

Drivers bijwerken

Is de scan klaar en weet je welke drivers bijgewerkt moeten worden? Dan kan Driver Booster dit automatisch voor je doen. Vink de programma’s uit die je niet wil bijwerken en kies voor de rode button ‘Bijwerken’.

Er volgt nu eerst een waarschuwing over een haperende computer als het update proces bezig is. Klik op ‘ok’ als je dit geen probleem vindt. Driver Booster zal nu automatisch gratis Windows drivers downloaden voor alle hardware in je PC die een verouderde driver gebruiken.

Tot slot

Driver Booster is een prima oplossing voor problemen met een trage computer of een onstabiele Windows 10 installatie. Doordat het programma automatisch alle drivers update scheelt het je een hoop tijd.

Driver Booster is geen gratis programma. Je kunt de tool een aantal keren gratis haar werk laten doen. Wil je Driver Booster blijven gebruiken? Dan moet je een licentie kopen bij ioBit. Of dat de moeite waard is laat ik aan jou over.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.