DirSync pro DownloadenDirSync Pro – Bestanden synchroniseren tussen je smartphone, computer en tablet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (367 weergaven)
DirSync pro Downloaden

DirSync Pro

DirSync Pro is een gratis programma waarmee je bestanden of mappen kunt synchroniseren. Werk je op verschillenden plekken met dezelfde bestanden of wil je op je thuiscomputer altijd alle foto’s die je met je smartphone maakt opslaan? Dan biedt DirSync Pro handige functionaliteit om dit foutloos en betrouwbaar voor elkaar te krijgen.

DirSync Pro is geschreven in Java. Hierdoor werkt het programma op verschillende besturingssystemen. Verder is het programma open-source. Dit biedt als groot voordeel natuurlijk het feit dat iedereen de software gratis mag downloaden. Verder worden eventuele fouten relatief snel uit de software gehaald omdat iedereen de broncode kan inzien.

Mogelijkheden DirSync Pro

DirSync Pro is een programma dat je gebruikt om bestanden te synchroniseren tussen verschillende schijven. Dit kunnen normale harddisks of SSD schijven zijn maar de tool werkt ook met USB sticks en externe harde schijven.

Ook kun je met DirSync Pro bestanden synchroniseren met netwerklocaties. Zo kun je bestanden synchroniseren met je Synology Nas of je Apple Mac computer die verbonden is met jet netwerk.

Als je het programma opent zie je een scherm zoals hieronder. Via ‘New’ kun je een nieuwe ‘job’ aanmaken waarin je aangeeft op wat manier en voor welke bestanden je graag synchronisatie wil uitvoeren.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle bestanden op je harddisk altijd te laten overschrijven door de bestanden op je USB stick die dezelfde naam hebben en die recenter zijn bewerkt.

DirSync Pro biedt geavanceerde mogelijkheden voor het uitvoeren van bestandssynchronisatie. Zo kun je bestanden synchroniseren die een bepaalde naam of extensie hebben en is het mogelijk om bestanden te controleren op fouten na het synchroniseren.

DirSync Pro ondersteunt het synchroniseren van bestanden tussen je smartphone, ipad en laptop of computer.

DirSync Pro ondersteunt het synchroniseren van bestanden tussen je smartphone, ipad en laptop of computer.

Downloaden voor Windows, Apple Mac en Linux

DirSync Pro mag je gratis downloaden voor Windows 10, Windows 8 en oudere versies van Windows. Ook Apple Mac en Linux gebruikers kunnen de tool gratis downloaden via mijn eigen server.

Heb je problemen met DirSync Pro of heb je vragen over het gebruik van de tool? Laat het me dan weten door te reageren onderaan deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.