Bandizip downloadenBandizip – snel bestanden in- en uitpakken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (545 weergaven)
Bandizip downloaden

Bandizip

Bandizip is een gratis programma voor het inpakken en uitpakken van bestanden. Verder is een Bandizip een van de weinige programma’s die in het Nederlands beschikbaar is. Ook biedt de tool een aantal handige mogelijkheden en is het programma supersnel. Lees meer over Bandizip in deze korte review.

Bandizip wordt ontwikkeld door Bandisoft. Een groot softwarebedrijf dat meer handige tools voor thuisgebruikers ontwikkelt. Bandizip is echter de enige tool die gratis beschikbaar is op de website van het bedrijf.

Qua functionaliteit ontloopt Bandizip alternatieve programma’s als Winrar of Winzip niet veel. Handige aan Bandizip is vooral het feit dat het programma volledig vertaald is in het Nederlands. Verder werkt Bandizip net wat sneller dan concurrerende producten. Al moet ik hierbij wel vermelden dat het verschil maar minimaal is. Zeker op snellere computers of laptops is dit verschil nauwelijks merkbaar (tenzij je supergrote bestanden in- of uitpakt).

Een schermafbeelding uit Bandizip.

Een schermafbeelding uit Bandizip.

Bandizip ondersteunt een aantal populaire bestandsformaten voor het archiveren van bestanden. Hieronder de vier bestandsformaten die je met Bandizip kunt in- of uitpakken.

  • Zip en ZipX
  • TAR
  • 7Z
  • ISO

 

Naast dit rijtje kan het programma nog veel meer bestandsformaten uitpakken. Onder andere .RAR en .ACE bestanden kunnen probleemloos uitgepakt worden. En mocht je dat willen dan het programma ook eerst checken of de ingepakte bestanden wel compleet en foutloos zijn.

Ook voor OS X

Bandizip is beschikbaar als gratis download voor zowel Windows als OS X. Via de link bovenaan deze pagina word je doorverwezen naar de Bandizip versie voor Windows. Bezoek de website van Bandisoft voor een downloadlink van de OS X versie van het programma.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.