gratis software tegen computer virussenAVG Free Edition – Anti Virus Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.314 weergaven)

gratis software tegen computer virussen

AVG

Virussen zijn een ware plaag voor elke computer bezitter. Zonder een goede bescherming tegen computer virussen heb je binnen de korste keren een vervelend stukje software op je computer dat je het werken op de computer onmogelijk maakt. Gelukkig zijn er genoeg gratis antivirusprogramma’s te downloaden. Een van die programma’s is AVG Anti-Virus.

Afgelopen week brachten de makers van deze gratis anti-virus software een update uit voor de nieuwste versie van AVG. De update is speciaal bedoeld voor de Free Edition van AVG die eind 2011 uitgebracht werd. Net zoals de betaalde versie beschermt deze gratis software je prima tegen virussen. Inmiddels is versie 2014.4117 de meest recente versie van AVG.

Voordelen AVG

De betaalde versie van AVG biedt een aantal voordelen. Zo mist de gratis versie sociale netwerk bescherming. Ook ontvangen bezitters van de gratis AVG versie minder snel updates die bescherming bieden tegen virussen. Ook mag de gratis versie van deze anti-virus software alleen op thuiscomputers gebruikt worden: bedrijven zijn verplicht om een licentie aan te schaffen voor de AVG software. Mocht je AVG willen kopen dan is het verstandig om even goed te kijken naar de mogelijkheden: als je AVG koopt voor een langere termijn dan valt de prijs vaak een stuk lager uit.

De gratis software van AVG is te downloaden via de link naast deze tekst. De AVG anti-virus software is trouwens alleen beschikbaar voor computers waarop Windows geïnstalleerd staat. Voor alle versies vanaf Windows XP is deze anti virus software gratis te downloaden. Ook werkt AVG natuurlijk op Windows 8. Heb je echter een Apple Mac of Linux computer of laptop? Dan zul je verder moeten zoeken naar een ander gratis anti-virus programma.

Meer informatie over AVG?

Wil je meer informatie over deze software van AVG bezoek dan uiteraard de website van het bedrijf. Ook via wikipedia (de Engelse) vind je meer informatie over de mogelijkheden van het AVG anti-virus programma. Tenslotte natuurlijk een link naar de pagina op downloadcentrum.com waarin je kunt lezen op wat manieren je gratis een virus van je computer kunt verwijderen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties