gratis software anti virusAvast! Free – Anti Virus Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.351 weergaven)
gratis software anti virus

Avast! Free

Ben je op zoek naar complete bescherming tegen virussen en andere narigheid die je computer of laptop bedreigen? Een van de software programma’s die je kunt gebruiken om je computer gratis te beschermen tegen virussen en spyware is de Free versie van de Avast! anti virus software.

Avast! levert anti virus software in een aantal varianten. De gratis anti-virus software van Avast! voldoet prima voor thuisgebruik. Volgens de website van Avast! gebruiken meer dan 150 miljoen mensen de anti virus software die het bedrijf levert. Het prettige van Avast! gratis anti virus software is daarnaast dat het bedrijf ook nog eens gratis anti-virus software ontwikkeld voor Apple computers en smartphones die draaien op IOS en Android. Gratis anti-virus bescherming voor computer, smartphone en laptop dus!

De bescherming die Avast! free biedt houdt trouwens niet op bij alleen computer virussen. De gratis versie van Avast! anti virus biedt namelijk ook bescherming tegen spyware en zogenaamde rootkits. Ook biedt het programma bescherming tegen virussen in e-mail en ook tijdens het chatten en surfen op internet beschermt Avast je computer tegen kwaadwillenden. Tenslotte biedt Avast! Free ook bescherming tijdens het downloaden van p2p netwerken.

Gratis Avast! anti Virus Software

De interface van de Avast! Free Anti Virus Software

Avast! versie 7

De gratis versie van Avast! is inmiddels aanbeland bij versie 7. Deze nieuwe versie van de gratis anti virus software van Avast biedt naast prima bescherming tegen virussen, spyware en rootkits ook een handige functie bij problemen. Het is namelijk mogelijk om via internet een expert je computer te laten overnemen bij problemen. Deze expert levert Avast! trouwens niet mee, maar wel kun je een vriend of kennis met veel computer kennis via de gratis software van Avast! je computer laten repareren.

De Avast! free software kun je downloaden via de link naast dit artikel. Op de website van Avast! vind je alle informatie over de verschillende versies van Avast maar ook kun je daar de Android en Apple versie van Avast gratis downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie