Avast - Anti-Virus ProgrammaAvast downloaden – gratis virusscanner

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.411 weergaven)
Avast - Anti-Virus Programma

Avast!

Avast! is de naam van een erg goed en ook nog eens gratis te downloaden anti-virus programma. Vorig jaar kon je op downloadcentrum.com al eens lezen over dit programma. Vandaag verscheen een nieuwe versie van Avast, over die nieuwe versie lees je nu meer.

De Avast versie die vandaag verscheen werd uitgebracht door het ontwikkelteam van Avast als test-versie. Het is dan ook een zogenaamde Release Candidate versie van een van de beste gratis anti-virus programma dat je op internet kunt downloaden. Naast deze test-versie zijn er ook final releases van Avast die je ook via de website van het antivirus bedrijf kunt downloaden. Alle versies van Avast, of het nu bèta’s of final versies zijn, kun je gratis downloaden en gebruiken.

Net zoals alle andere Avast! anti-virus programma’s is deze Release Candidate versie zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik te downloaden. Wil je je thuiscomputer beschermen tegen virussen en andere online-narigheid? Dan kun je Avast! 2014 gratis downloaden. Voor zakelijke gebruikers, en voor mensen die het gehele Internet Security pakket willen gebruiken, is een betaald programma te downloaden.

Nieuw in deze RC versie van Avast! 2014 zijn betere beheersmogelijkheden. Zo kan een computer van afstand worden overgenomen. Het is zelfs mogelijk om van afstand de gehele harde schijf van de computer te wissen. Daarnaast zijn een aantal andere problemen opgelost en zijn extra functies toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld internetbankieren via een extra beschermde omgeving.

Nu Avast downloaden

Wil je Avast! 2014 in de RC versie downloaden? Gebruik dan de link naast dit artikel. Meer informatie en oplossingen bij problemen met het Avast! programma vind je via dezelfde link. Ook kun je natuurlijk reageren onder dit bericht bij problemen bij dit programma om virussen van je computer te verwijderen. Verder vind je op downloadcentrum.com nog veel meer gratis virusscanners en ook andere beveiligingssoftware zoals Firewall en anti-malware software kun je via onze site downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie