winpatrolWinPatrol – Anti Spyware Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.955 weergaven)
winpatrol

winpatrol

Spyware en Adware behoren tot de grootste bedreigingen van je online en offline privacy. Gratis software om spyware en adware van je computer of laptop te verwijderen is er voldoende, maar zoals in de antivirus wereld geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Een van de beste software programma’s om je computer te beschermen tegen verschillende spyware en adware toepassingen is WinPatrol. Van deze door BillP Studios ontwikkelde anti-spyware software kwam vandaag versie 28.0.2013 uit. De software is zowel als gratis als betaalde variant te downloaden via de link naast dit artikel.

WinPatrol beschermt je computer of laptop via Scotty. Dat is een hondje die als bijnaam de Windows Watchdog heeft meegekregen. Dit betekent dat het beestje vooral je systeem monitort op bedreigingen die je privacy in gevaar brengen. Dit doet het door bedreigingen te monitoren maar ook kan de software aanvallen stoppen.

Daarnaast kun je met de gratis Winpatrol versie ook voorkomen dat de startpagina van je browser wordt overgenomen door een bepaalde toolbar. Ook kan de software vervelende IE add-ons verwijderen. Tenslotte kun je met deze gratis software ook nog eens andere problemen die je met je computer kunt tegenkomen voorkomen. Denk dan aan een traag reagerende pc.

De gratis versie is geschikt voor thuisgebruik terwijl de betaalde variant beter geschikt is voor bedrijven. In de betaalde variant is een database opgenomen die je kunt raadplegen rondom bepaalde processen of programma’s op je pc. De Winpatrol database houdt bij welke processen en programma’s kwaadaardig of juist veilig zijn.

Gratis deze software downloaden kan via de link naast dit artikel. Zoals de naam al zegt is Winpatrol alleen geschikt voor Windows computers en laptops. Heb je ervaringen met Winpatrol, negatief of positief, laat het ons dan weten als reactie op dit bericht.

WinPatrol - Gratis systeem beheren

Winpatrol Interface

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.