gratis software downloaden ad aware tegen spywareAd Aware anti spyware software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.720 weergaven)
gratis software downloaden ad aware tegen spyware

ad-aware

De beveiliging van je computer is een groot goed. Virussen, spyware, malware en adware zorgen ervoor dat je computer traag wordt en, erger nog, zorgen ervoor dat je wachtwoorden en andere privé gegevens in handen van derden kunnen komen.

De beste bescherming tegen kwaadwillende software begint met een bewust gebruik van internet en e-mail. Open nooit vreemde bijlages en wees ook voorzichtig met websites die gratis software op je computer willen installeren. Daarnaast draait een goed beveiligde computer natuurlijk firewall software. Een derde stap die je kan helpen in het beter beveiligen van je computer is het installeren van software die je beschermt tegen spyware en adware.

Een van de gratis te downloaden software programma’s tegen spyware en adware is Ad-Aware. Deze software wordt uitgebracht als shareware en is daarom gratis te downloaden van de website van de ontwikkelaars. De Ad Aware software is in de afgelopen jaren ontzettend vaak gedownload. Schattingen over het aantal gebruikers van de gratis versie van Ad Aware lopen uiteen van 300 miljoen tot 700 miljoen. Een ding is zeker, als je gratis software wilt downloaden die je beschermt tegen spyware en adware dan is Ad-Aware wellicht een goede keuze. Download de software gratis via de link op deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.