hoe moet je video omzettenVideo en audio omzetten met Freemake Video Converter

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.320 weergaven)
hoe moet je video omzetten

Freemake Video Converter

Hoe moet je nu eigenlijk een mp3 bestand omzetten naar een wav bestand? Of hoe maak je van een mov bestand een wma bestand? Stel jij jezelf dit soort vragen? Zoek dan niet langer maar download de Freemake Video Converter.

Met deze gratis software kun je video- en geluidsbestanden omzetten van en naar wel 50 verschillende formaten voor audio en video. Van mp3 naar wav, van ogg naar mp3, van wma naar mov of van mp4 naar wma. De meest populaire videoformaten converteer je met de Freemake Video Converter.

Video omzetten

Vandaag kwam er van deze populaire software een nieuwe versie uit. Naast bestanden omzetten van het ene formaat naar het andere kan het programma ook simpele aanpassingen maken in de video of geluidsbestanden zelf. Zo kunnen er stukken uit een video worden geknipt maar ook is het mogelijk om geluid bij een video te bewerken. Daarnaast biedt de gratis software de mogelijkheid om video te downloaden van een groot aantal video-websites.

Nieuw in versie 4.0.1., de versie die vandaag uitkwam, is een optioneel te downloaden Gold-Pack. Met dit extra pakket aan mogelijkheden kunnen er bijvoorbeeld menu’s bij dvd’s gemaakt worden en kunnen automatisch zwarte balken onder en boven een video worden verwijderd. Ook maakt deze uitbreiding back-up bestanden tijdens het maken van een dvd. Dit gold-pack is gratis te gebruiken wel wordt een donatie gevraagd. Het schenken van deze donatie leidt tot het reclame-vrij kunnen gebruiken van deze converter-software.

de interface van Freemake Video Converter

De interface van Freemake Video Converter

Gratis downloaden en proberen?

Deze gratis software om audio en video om te zetten gratis proberen? Dan kan uiteraard via de website van de ontwikkelaars naast deze pagina. WIl je eerst weten hoe Freemake Video Converter precies werkt en welke mogelijkheden het programma biedt en welke bestandsformaten worden ondersteund? Neem dan een kijkje op deze pagina op de website van het bedrijf achter de software.

De download voor Freemake Video Converter lijkt vrij klein. Na het downloaden van het installatiebestand begint de software echter met het downloaden van de ‘echte’ software. Afhankelijk van de snelheid van je computer en je internetverbinding kan het installeren van de Freemake Video Converter software nog wel aardig wat tijd in beslag nemen. Maar dat is toch een kleine moeite als je weet dat de Freemake Video Converter een van de beste programma’s is om muziek en video van het ene formaat naar het andere om te zetten. Wil je video omzetten? Gebruik Freemake Video Converter.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 reacties

 • ton sluijs

  hallo Martijn , ik heb pas geleden nog muziek overgezet van you tube naar freemake ,
  dat ging prima , nu , sins een paar weken ,als ik het copiër van you tube , pakt de
  freemake hem niet meer , als ik de muziek plak, verdwijnd hij van het scherm ,wat doe ik fout,?
  Ton Sluijs

 • Martha

  Misschien hier nog eens mijn vraag: ik heb het Goldpack van Freemake video converter aangeschaft. Het was mijn bedoeling dat ik een maand proefperiode voor 1.95 koop, maar heb een abonnement aangesmeerd gekregen waarbij ik de komende maanden 9.95 voor moet betalen hetgeen ik nogal veel vind voor een “gratis” programma en kan nu nergens vinden hoe ik daar weer vanaf kom!!!!!! Help!!!