dvd styler gratis downloadenDVD Styler – zelf een DVD menu maken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.413 weergaven)
dvd styler gratis downloaden

DVD Styler

Als je regelmatig films maakt met een eigen camera of deze gratis download dan heb je deze vast wel eens op een dvd gebrand. Met de gratis software die je op deze pagina vindt kun je je eigen gebrande dvd’s voorzien van een zelf gemaakt dvd-menu.

In de praktijk betekent dit dus dat je dvd’s kunt maken met een menu dat vergelijkbaar is met het menu dat een dvd uit de winkel heeft. Een eigen gemaakt DVD menu ziet er professioneel uit, zeker als je dit menu toevoegt aan een zelfgemaakte film die je op dvd brandt.

Gratis voor Windows, Apple Mac en Linux

De gratis software van DVDStyler wordt uitgebracht onder een open-source licentie. Dit betekent dat je de software gratis kunt downloaden voor zowel Apple, Windows als Linux besturingsystemen. Na de installatie van het programma op een computer of laptop kun je snel aan de slag met het maken van dvd-menu’s.

Een tweede voordeel van de open-source licentie waaronder deze dvd-authoring software wordt uitgebracht is de ondersteuning voor veel verschillende talen. Uiteraard kun je het programma gebruiken in het Engelse. Maar geef je de voorkeur aan Nederlandstalige software dan is DVDStyler ook geschikt voor jou.

Het Nederlands wordt namelijk gewoon ondersteund waardoor je dus heel gemakkelijk en snel aan de slag kunt met het programma. Met de software kun je bijvoorbeeld foto’s en teksten gebruiken om zo je eigen dvd van een persoonlijk getint menu te voorzien.

de interface van de gratis downloadbare software DVD-Styler

DVDStyler interface

Deze software gratis downloaden doe je via de link naast dit artikel. Wil je meer informatie over het maken van dvd-menu’s? Neem ook dan een kijkje op de website van de ontwikkelaars. Wil je eerst films downloaden waarbij je vervolgens zelf een dvd-menu kunt gaan maken? Neem dan een kijkje op andere pagina’s binnen deze website. Daar vind je meer informatie over het gratis downloaden van allerhande video-materiaal.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.