Online TV kijkenOnline TV kijken via NPO Zapp

Geplaatst op: - bijgewerkt op (856 weergaven)
Online TV kijken

NPO Zapp

Ben je op zoek naar een handige app zodat je kinderen online tv kunnen kijken op een smartphone of tablet? Dan kan ik je de NPO Zapp applicatie aanraden. Mijn ervaringen met deze app om gratis tv te kijken lees je in deze bespreking. 

Met de NPO Zapp, die beschikbaar is voor iOS en Android, kun je bijna het complete programma overzicht van NPO Zapp gratis (terug) kijken op je smartphone of tablet. Een enkel programma dat wel op TV te zien is kun je niet online kijken: dat hangt af van het contract dat de NPO heeft met de eigenaar van de serie of film.

TV-series en films voor kinderen

De NPO Zapp applicatie lijkt is qua functionaliteit vrijwel identiek aan de NPO applicatie waarmee je reguliere series en films kunt terugkijken die worden uitgezonden door de NPO. De NPO Zapp applicatie verschilt wel op het gebied van inhoud.

Het aanbod op NPO Zapp is toegespitst op kinderen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld Sesamstraat kunt kijken op een smartphone maar ook series als Spangas en Freek in het Wild zijn eenvoudig en gratis terug te kijken.

Je kunt met de NPO Zapp applicatie bijvoorbeeld Spangas  online kijken

Je kunt met de NPO Zapp applicatie bijvoorbeeld Spangas online kijken

Ook gratis series streamen naar je tv

Als je een smart-tv hebt of als je een Chromecast aan je tv hebt gekoppeld dan kun je met de NPO Zapp applicatie ook gratis series kijken op de tv. Om dit voor elkaar te krijgen moet je smartphone of tablet wel beschikken over de (eveneens gratis beschikbare) Chromecast applicatie.

Heb je een Chromecast, is je tv aan, en is de NPO Zapp geopend? Dan kun je via het cast-icoon een serie of film uit de catalogus van NPO Zapp gratis streamen naar je tv. Via je smartphone kun je de Chromecast bedienen zodat je ook de serie of film even kunt pauzeren.

Ben je op zoek naar een handige applicatie om gratis series en films te streamen op een legale manier? Dan is de NPO Zapp applicatie een prima keuze. Je kunt thuis series streamen naar je smart-tv maar ook als je onderweg bent met de kinderen kunnen ze op de achterbank online films en series kijken.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.