NPO App voor iPad/iPhoneNPO Start – tv kijken op Android en iOS.

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.746 weergaven)
NPO App voor iPad/iPhone

NPO App voor iPad/iPhone

Wil je tv kijken op je iPad of iPhone? Dan biedt de NPO een nieuwe versie van haar Uitzending Gemist app aan om uitzendingen van de NPO op je iPad of iPhone terug te kijken. Doe dat wel als je thuis bent: tv kijken via een mobiel netwerk kan voor onverwacht hoge kosten zorgen.

‘Wie is de Mol’, ‘Boer zoekt Vrouw’ of het ‘Familiediner’ zijn maar enkele van de populaire tv-series die de NPO uitzendt. Om afleveringen van deze tv-series terug te kijken op je iPad of iPhone kun je op twee manieren te werk gaan. Via de speciale NPO app is het terugkijken van uitzendingen erg makkelijk; je kunt natuurlijk ook via de NPO website uitzendingen terugkijken.

Voordelen NPO app voor iPad/iPhone

Uitzending Gemist op je iPad: tv-series kijken via internet.

Uitzending Gemist op je iPad: tv-series kijken via internet.

De iPhone en iPad app voor uitzending gemist biedt enkele grote voordelen vergeleken met de web-player. Zo kun je de app gebruiken om op je iPad een tv-serie op te zoeken om deze vervolgens via een Apple-TV of Chromecast op je televisie terug te kijken. Zo kijk je dus op een groot scherm naar je favoriete tv-series van de NPO, ook als je geen smart-tv of set top-box hebt.

Verder biedt de NPO app veel handige extra’s. Zo kun je in een oogopslag zien welke tv-series momenteel populair zijn: met een druk op het scherm kun je deze tv-series gelijk kijken op het scherm. Verder kun je aflevering terugzoeken, zie je welke afleveringen er al zijn geweest en kun je ondertiteling bij tv-series aan- of uitzetten.

Een nadeel aan de NPO app is de hoeveelheid commercials die je te zien krijgt voordat een tv-serie start. In sommige gevallen krijg je twee best wel lange commercials te zien voordat een aflevering start. Vooral bij populaire series zoals ‘Wie is de Mol’ of ‘Boer zoekt Vrouw’ worden veel en langere commercials getoond. En dat zorgt voor een minder fijne kijkervaring, zeker als je net lekker klaar zit om te gaan kijken.

Nu kijken? Gelijk downloaden!

De iPad en iPhone app voor NPO uitzending gemist kun je gratis downloaden uit de app-store. Ook kun je de link naast deze pagina gebruiken. Wil je de app gebruiken om afleveringen van tv-series te streamen via APple TV of Chromecast? Ook dat is natuurlijk gratis.

De app draait op alle iPad en iPhone modellen die zijn voorzien van iOS 6 of nieuwer. Verder is app geoptimaliseerd voor de iPhone 5 maar werkt hij hier ook probleemloos op een iPad mini. Het gebruik van Apple-TV of Chromecast apparaten werkt ook alleen als je versie 6 of nieuwer van iOS hebt geinstalleerd.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie