Light Alloy kun je hier gratis downloaden.MP3 afspelen op je laptop of computer met Light Alloy

Geplaatst op: - bijgewerkt op (736 weergaven)
Light Alloy kun je hier gratis downloaden.

Light Alloy

Light Alloy is een lichtgewicht en gratis mediaspeler die je kunt gebruiken voor het kijken en luisteren van mediabestanden. Met het programma kun je mp3 bestanden voor muziek afspelen maar ook DiVX en Xvid ondersteuning is ingebakken. 

Light Alloy wordt ontwikkeld door een Russische ontwikkelaar die naast deze mediaspeler ook andere gratis software ontwikkeld. Light Alloy is een van de bekendste tools  van de ontwikkelaar in Nederland. Dit komt mede doordat je Light Alloy kunt downloaden in het Nederlands.

De mediaspeler van Light Alloy biedt ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten voor audio en video. Het programma kan dit out-of-the-box. Zo goed als alle codecs die gebruikt worden voor het maken van muziek en video zitten zijn in het programma geïntegreerd.

Films en series kijken op je computer

Light Alloy kun je gebruiken voor het kijken naar fims en series je hebt gedownload van internet. Tijdens het kijken naar films en series kun je handmatig ondertitelingsbestanden toevoegen. Ook is het mogelijk om tijdens het kijken naar een film of serie te wisselen van ondertitelings- of audiospoor.

Light Alloy biedt in de standaard interface een handige tijdlijn. Hiermee kun je gemakkelijk zien hoe ver je bent in het kijken van een film of serie. Ook tijdens het afspelen van een film of serie kun je door middel van deze tijdlijn zien hoe het met de voortgang in het kijken van een bestand is.

Light Alloy is de beste gratis software voor het kijken naar films en series.

Light Alloy is de beste gratis software voor het kijken naar films en series.

Verder kun je met Light Alloy ook video streamen van Youtube en andere video-websites. Dit komt omdat de mediaspeler standaard ondersteuning biedt voor IPtv. Verder kun je door deze mogelijkheid ook gebruik maken van online radiostations en streaming muziek diensten.

Light Alloy is beschikbaar voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Ben je op zoek naar een no-nonsense muziekspeler met uitgebreide mogelijkheden voor het kijken naar films en series of juist naar online video? Dan is Light Alloy een prima keuze.

Ben je op zoek naar een mediaspeler die je kunt gebruiken voor het afspelen van videobestanden die problemen geven met je huidige software? Dan is het installeren van een los codec-pack een beter idee. Light Alloy biedt standaard een groot aantal codecs aan. Je kunt het programma niet uitbreiden met losse codecs.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.