AnyDVD - DVD afspelen met beveiligingAnyDVD – Beveiligde DVD afspelen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.845 weergaven)

AnyDVD - DVD afspelen met beveiliging

AnyDVD

Als je op je computer een dvd wil afspelen die op enige manier beveiligd is dan kom je al snel uit bij de AnyDVD software. Met dit programma kun je de beveiliging op bijna alle dvd’s omzeilen en de film die op het schijfje staat gewoon afspelen.

Gisteren kwam versie 7.3.9.0 uit van AnyDVD. Het programma wordt ontwikkeld door Slysoft. Dat bedrijf steekt al jaren veel tijd en geld in de ontwikkkeling en het up-to-date houden van AnyDVD. Daarom kun je deze software niet gratis downloaden maar zul je, na een probeerperiode, een licentie moeten kopen. Als je voor 5 januari een licentie voor AnyDVD koopt dan krijg je 20% korting, dit betekent dat de prijs voor deze software rond de 30 euro zal uitkomen.

Hoe werkt AnyDVD?

AnyDVD is een programma dat werkt als een ‘driver’. Na het installeren van het programma zal het in de achtergrond op je Windows computer draaien. Pas op het moment dat je een DVD wil afspelen zal AnyDVD echt iets gaan doen. Het programma zal dan namelijk terwijl je kijkt de beveiliging van de DVD verwijderen. Dit doet het programma zo snel dat je het amper in gaten hebt. AnyDVD kun je niet gebruiken om DVD’s te kopieren, daarvoor is een programma als DVDShrink geschikter.

Naast kopieerbeveiligingen op dvd-schijfjes kan AnyDVD ook overweg met beveiligingen op HD-DVD en Blu-Ray schijven. Dus ook tijdens het kijken van een film of tv-serie op dit soort media zul je geen last hebben van de kopieerbeveiliging op de schijf.

Extra functies AnyDVD

Naast het on-the-fly verwijderen van beveiligingen op dvd, hd-dvd en blu-ray biedt Anydvd nog een aantal extra functies. Zo kun je ervoor kiezen om copyright waarschuwingen over te slaan zodat je sneller kunt beginnen met het kijken van je film. Daarnaast kan de snelheid waarmee de dvd-drive in je computer of laptop draait worden aangepast: dit zorgt ervoor dat deze tijdens het kijken minder lawaai produceert.

Met AnyDVD kun je de beveiliging van een DVD schijf verwijderen

Met AnyDVD kun je de beveiliging van een DVD schijf verwijderen

Wil je lekker op de bank met je laptop genieten van een goeie film maar wordt je regelmatig gehinderd door de beveiliging op dvd’s? Dat probleem zal grotendeels verdwijnen na het downloaden en installeren van AnyDvd.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.