godfather muziek download beheren logoThe Godfather – Muziek Downloads Beheren

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.905 weergaven)

godfather muziek download beheren logoRaak jij ook het overzicht kwijt over al je muziek downloads? Dan wordt het tijd voor goede software om al je muziek downloads eenvoudig te beheren. Een van de programma’s die je kunt gebruiken om de muziek die je download te beheren is The Godfather. Van deze gratis software kwam afgelopen week versie 0.81 uit. Uiteraard download je deze software gratis via downloadcentrum.com.

The Godfather is uiteraard de titel van een van de beste films ooit gemaakt. Of deze film de inspiratie was voor de gelijknamige software om je muziek collectie te beheren is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat je met de Godfather software erg gemakkelijk alle muziek downloads op je computer of laptop kunt beheren.

De Godfather software werkt onder andere met MP3 bestanden. Maar ook andere bestandsformaten voor het opslaan van muziek worden ondersteund. Zo werkt de gratis software onder meer met .ogg, .flac en .aac muziek bestanden. Ook kun je met de software mp3 bestanden maken van audio-cd’s en kun je ook andersom van mp3 bestanden .wav bestanden maken voor het branden van een cd.

Verder kan de software ID3 tags vullen vanuit de Freedb muziek database. Ook kun je ervoor kiezen om zelf de ID3 tags van al je muziek bestanden te vullen. Tenslotte kun je met deze gratis software om muziek downloads te beheren ook playlists maken, wijzigen en samenvoegen. De Godfather software is dus eigenlijk software die iedereen die vaak muziek download zou moeten hebben.

Wil je trouwens je film downloads beheren? Dan kun je beter het programma All My Movies gebruiken. Die software is namelijk bij uitstek geschikt om film bestanden te beheren. Over All My Movies lees je op downloadcentrum hier een recensie inclusief downloadlink.

Godfather software - muziek downloads beheren

De interface van de Godfather software om je muziek downloads te beheren

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.