gratis software downloaden film beherenAll My Movies – Film Downloads Beheren

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.916 weergaven)

gratis software downloaden film beheren

All My Movies


Download je veel films van het internet maar raak je soms het overzicht kwijt van wat je allemaal hebt gedownload? Dan wordt het tijd om goede software voor het beheren van je film-downloads. Een van de beste programma’s hiervoor is het gratis te downloaden All My Movies.

Deze gratis software wordt ontwikkeld door Bolidesoft. Dat bedrijf bracht afgelopen week versie 7 uit van deze erg handige software. Met All My Movies kun je eenvoudig al de films op je computer, maar ook films op Blu-Ray, DVD of CD gecatalogiseerd worden. De software doorzoekt je hele computer en sluit dit proces af met een complete lijst van alle films die de software tegenkwam tijdens het scannen van de schijven op je pc.

De gratis software kan verder extra informatie downloaden van de IMDB of Cinebel websites. Hiermee maakt dit programma, naast een handig overzicht, ook nog eens een complete catalogus van alle films op je computer, inclusief informatie over de regisseur, de acteurs en het genre van je film download. Al deze informatie wordt uiteindelijk in een handige interface worden weergegeven. Vooral deze functionaliteit maakt van All My Movies een van de beste programma’s voor het beheren van je filmcollectie.

De database die op deze manier wordt aangelegd kan via verschillende manieren worden bereikt. Ook kan deze film-database worden beveiligd zodat jij alleen wijzigingen kunt aanbrengen in je eigen film collectie. Ben je op zoek naar goede software om je film collectie te beheren? Download dan gratis de All My Movies software via de link naast dit artikel.

All My Movies gratis downloaden

All My Movies Interface

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie