Media Info Software Gratis DownloadenMediaInfo: voor het uitlezen van bestandsinformatie

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.192 weergaven)
Media Info Software Gratis Downloaden

MediaInfo

Voor mensen die veel muziek of film bestanden van internet downloaden of voor computer-gebruikers die veel met dit soort bestanden werken is het soms erg handig om snel te kunnen zien welke kenmerken muziek en video bestanden hebben. Met de gratis te downloaden MediaInfo software is dat heel gemakkelijk.

Hoe werkt het?

De MediaInfo software blinkt uit in gebruikersvriendelijkheid. Om te weten te komen wat voor kenmerken er bij een video of muziekbestand horen is het openen van een bestand met de MediaInfo software voldoende. Via de interface van de software krijg je dan namelijk te zien wat voor Codec er hoort bij een bepaalde video.

Naast informatie over codecs geeft de gratis MediaInfo software ook aan welke tags er aan een muziek of videobestand verbonden zijn. Ook de containers die bij een bepaald video-bestand horen worden keurig weergegeven door de MediaInfo software.

Nederlandstalig en voor Windows, Mac en Unix

MediaInfo is beschikbaar voor alle gangbare besturingssystemen. Omdat veel Apple Mac gebruikers via hun computer met videobestanden werken is het gratis programma uiteraard te downloaden voor Apple Mac. Maar ook Windows en Linux worden uiteraard ondersteund. Daarnaast is er zelfs een FreeBSD versie van de MediaInfo software te downloaden via de website van de ontwikkelaars.

Ander groot voordeel van deze gratis software is dat de Nederlandse taal wordt ondersteund. Je kunt de software dus gewoon gebruiken in het Nederlands, en dat is in de video bewerkings wereld niet vanzelfsprekend. Wil je deze gratis software downloaden om je video bewerkingen nog eenvoudiger te maken? Doe dat dan via de link naast dit artikel. Gebruik je deze software? Laat ons dan weten hoe deze jouw bevalt.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • H.Kerkhofs

    Beste
    Welk onderdeel kan ik het beste downloaden, wat wil doen met dit programma;
    zelf gemaakte opnamen met een drown omzetten naar mijn PC toevoegen muziek en tekst