Vuze gratis downloadenVuze: voor muziek, series en films via P2P

Geplaatst op: - bijgewerkt op (9.090 weergaven)
Vuze gratis downloaden

Vuze

Frostwire en uTorrent zijn de twee bekendste programma’s om te downloaden met Bittorrent. Maar naast deze twee gratis software programma’s zijn er een groot aantal andere Bittorrent-clients die minstens net zo goed, of zelfs nog beter, zijn.

Ik wil geen Vuze, geef mij maar Frostwire

Een van de downloadprogramma’s voor Bittorrent die tot de beste software voor het p2p protocol behoort is Vuze. Wil je Vuze downloaden of wil je weten wat Vuze allemaal kan? Lees dan onze nieuwe software-handleiding over Vuze.

Vuze is een Bittorrent programma dat beschikbaar is voor alle bekende besturingssystemen. Zo werkt Vuze probleemloos onder Windows, Linux en Apple Mac maar wordt ook een Android versie aangeboden om te kunnen downloaden via smartphones en tablets.

Vuze is beschikbaar in een aantal talen, helaas ontbreekt een Nederlandstalige versie van het programma. Gelukkig is Vuze, net zoals de al eerder genoemde concurrenten, wel gratis te downloaden via de website van Vuze. Naast deze handleiding vind je een directe link naar de Vuze download pagina.

Vuze downloaden en installeren

Het downloaden en installeren van Vuze is een fluitje van een cent. Na het bezoeken van de download-pagina op de Vuze website start automatisch de download van Vuze. Dubbelklik dit bestand om te beginnen met de download en installatie van Vuze.

In het eerste scherm, nadat je hebt gekozen voor de taal waarin je Vuze wil gebruiken, kun je een vinkje zetten bij het vakje ‘customize’. Hierdoor kun je een groot aantal opties tijdens de installatie van Vuze veranderen. Kies hiervoor, je kunt dan namelijk ook aangeven dat je geen extra software of toolbars wil installeren. In onderstaande schermafbeelding, genomen tijdens de installatie van Vuze, moet je vooral goed opletten. Vink onderin het scherm ‘Custom install’ aan en vink vervolgens de Yahoo en Amazon toolbars uit.

Klik op 'Custom Install' en vink dan alle toolbars en extensies uit.

Klik op ‘Custom Install’ en vink dan alle toolbars en extensies uit.

In de volgende stap moet je de Rockettab extensie nog weigeren door op ‘decline’ te klikken en ook de laatste extensie moet je weigeren. Heb je dat ook gedaan dan spreekt de verdere installatie van Vuze voor zich en na het doorlopen van deze stappen kun je beginnen met het downloaden van films, muziek en tv-series met behulp van torrent-bestanden.

Downloaden met Vuze

Om te downloaden met Vuze heb je torrent-bestanden nodig. Die vind je natuurlijk met behulp van Google, de Pirate Bay website of via KickAss torrents. Na het downloaden van een torrent volstaat een dubbelklik om deze te openen in Vuze. Gebruik je meerdere bittorrent downloadprogramma’s dan kan het een probleem zijn om torrents automatisch te openen in Vuze. In dit geval is het handiger om in Vuze te kiezen voor de optie ‘Open Torrents’. In dit scherm kun je vervolgens torrent-bestanden toevoegen.

Uiteraard is het gebruik van torrents om muziek, film en tv-series te downloaden in de meeste gevallen illegaal. Wil je alleen legaal downloaden wees dan selectief in wat je download en waar je je torrents vandaag haalt. Daarnaast kun je in Vuze ook legale content downloaden. Via het Vuze HD network kun je alle legale video, muziek en tv-serie downloads bekijken.

Wil je downloaden met Vuze? Gebruik dan de link naast deze software handleiding om te beginnnen met het downloaden en installeren van het programma. Wil je liever downloaden met andere software bekijk dan onze ‘download-software‘ pagina’s. Veel succes!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 reacties