gratis software FTP downloadenSmartFTP – Upload en Download Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.823 weergaven)

FTP is de naam van een protocol dat primair bedoeld is voor het up- en downloaden van bestanden. Vooral mensen die zich bezighouden met het maken van websites of het delen van grote bestanden zullen bekend zijn met FTP. Daarvoor is FTP, in combinatie met goede software natuurlijk, erg geschikt.

Er zijn veel bedrijven die gratis FTP software maken. Het is dan ook lastig om een softwarepakket aan te wijzen als de beste software voor FTP. Een van de beste software pakketten voor het up- en downloaden van bestanden is het programma SmartFTP. Dat programma wordt ontwikkeld door het bedrijf Smartsoft.

SmartFTP is een erg uitgebreid programma. Het biedt veel mogelijkheden voor mensen die veel gebruik maken van het uitwisselen van bestanden met FTP. Zo biedt SmartFTP standaard FTP verbindingen aan die beveiligd zijn met SSL of TLS. Ook is het mogelijk om via FXP bestanden van de ene FTP server naar de andere te verplaatsen. Verder biedt de software foutcontrole en een aantal NAT en UPNP omgevingen.

gratis software FTP downloaden

Interface van SmartFTP

SmartFTP is verkrijgbaar in de drie varianten. Met alle drie deze versies kan prima gewerkt worden. De Ultimate versie biedt allerlei extra toepassingen terwijl de Home versie standaard functionaliteit biedt. SmartFTP mag 30 dagen gratis gebruikt worden. Na die periode moet voor het gebruik van SmartFTP een kleine vergoeding betaald worden. De functionaliteit van de software en het gebruiksgemak maken dat die aanschaf een goede is.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 reacties

  • hallo ik weet niet of ik het op deze plaats mag vragen maar toch… ik heb een website met daarop zelfgemaakte kinderverhalen die ingesproken zijn. Nu zoek ik software dat, als mensen een bestelling doen, het mogelijk maakt om na betaling een code te verstrekken en een downloadlink maken waar het alleen door die persoon gedownload kan worden na invoering van de code. Kunt u mij helpen? Ik zou niet weten welk programma daarvoor geschikt is. Alvast bedankt.