Popcorn TimePopcorn Time – gratis films en series kijken op internet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (74.698 weergaven)
Popcorn Time

Popcorn Time

Popcorn Time is een op Bittorrent gebaseerd programma om op internet gratis films, series en documentaires te kijken. Wil je Popcorn Time downloaden? Dan kan dat via deze pagina. Let op: Popcorn Time downloaden mag, het gebruik van het programma is illegaal. In Nederland kun je zelfs boetes krijgen voor het gebruiken van het programma.

Door het grote succes van Popcorn Time dat mede te danken is aan de gebruikersvriendelijkheid van het programma kun je met Popcorn Time veel nieuwe films en series kijken. Omdat je gratis kunt streamen is het gebruik van Popcorn Time illegaal. Lees de waarschuwing hieronder voordat je Popcorn Time gaat gebruiken voor het streamen van films of tv-series.

Popcorn Time handleiding

Alles over Popcorn Time lees je in deze handleiding over deze populaire gratis software voor het kijken van tv. Ook vind je hier een link naar een website waar je Popcorn Time kunt downloaden.

Verder kun je door Popcorn Time te downloaden heel makkelijk documentaires, series en films met Nederlandse ondertiteling kijken. Het programma werkt zowel op laptops, computers en de meeste smartphones en tablets. In het algemeen is Popcorn Time makkelijk in het gebruik: Downloaden, installeren en kijken!

Ook zijn er versies van Popcorn Time beschikbaar voor mediaspelers zoals de Raspberry Pi en ook op sommige smart-tv’s kun je een Popcorn Time app downloaden om zo rechtstreeks op je smart-tv met Popcorn Time series en films te kijken. In alle gevallen geldt onderstaande waarschuwing elk geval wel:

Popcorn Time gebruik kan strafbaar zijn

Het gebruik van Popcorn Time is in bijna alle gevallen illegaal doordat je tijdens het kijken naar series en films ook meewerkt aan de verspreiding. Al voordat het downloadverbod in Nederland van kracht werd was het uploaden van met copyright beschermd materiaal al verboden en daarmee was Popcorn Time toen dus ook al illegaal.

Toch weerhoudt dit veel mensen niet van het downloaden van Popcorn Time om via het programma vervolgens nieuwe tv-series en films te kijken. Gebruik je de Popcorn Time applicatie dan kun je onderstaande waarschuwing te zien krijgen.

Popcorn Time gebruiken om nieuwe films en series te kijken kan illegaal zijn.

Popcorn Time gebruiken om nieuwe films en series te kijken kan illegaal zijn.

Popcorn Time downloaden?

Om Popcorn Time te gebruiken moet je het programma allereerst downloaden en installeren. Toen vorig jaar de officiële website van Popcorn Time offline werd gehaald leek het er even op dat Popcorn Time nooit meer zou gaan werken.

Al snel na dat moment bleek dat niet het geval: er verschenen er op verschillende plekken op internet onofficiële spin-offs van Popcorn Time die gemaakt bleken te zijn op basis van de originele code van het programma. En daarmee bleek Popcorn Time niet meer te stoppen.

Wil je Popcorn Time downloaden dan kan dat via de link naast deze pagina. Die link verwijst naar de pagina binnen de website van meest populaire onofficiële Popcorn Time versie van dit moment.

Ook voor Android en iOS

Omdat Popcorn Time wordt gemaakt op basis van de uitgebrachte code van het origineel is het voor de makers van deze versies heel eenvoudig om Popcorn Time ook geschikt te maken voor Android, iPhone, iPad en Apple Mac computers. Je kunt via de link Popcorn Time downloaden voor al die besturingssystemen. Daarnaast vind je uiteraard versies voor Linux en Windows.

Popcorn Time downloaden kan ook op Android smartphones.

Popcorn Time downloaden kan ook op Android smartphones.

De installatie van Popcorn Time is op alle apparaten makkelijk te doen. Maar weinig gebruikers lopen tegen problemen aan tijdens de installatie van Popcorn Time. En is dat toch het geval dan vind je op internet genoeg hulp bij problemen tijdens de installatie.

Belangrijk om te weten is dat de installatie op meer exotische apparaten, denk aan de Raspberry Pi of de Chromecast iets meer ervaringen vereist. Vooral het installeren van plugins, die standaard worden mee-geïnstalleerd op Windows computers, leidt voor sommige mensen tot problemen met de Popcorn Time installatie.

Popcorn Time op Chromecast

Verder wordt Popcorn Time op de Chromecast niet door Google ondersteunt vanwege het illegale karakter van de software. Popcorn Time werkt echter wel op de Chromecast. Volgens sommige gebruikers is de Popcorn Time app op de Chromecast zelfs beter dan de Netflix applicatie voor de mediaspeler van Google.

Popcorn Time op iOS installeren

Popcorn Time nu ook op iPhone of iPad.

Popcorn Time nu ook op iPhone of iPad.

Als je met Popcorn Time films en tv-series wil kijken op een iPad of iPhone dan was dat tot voor kort lastig. Je kon Popcorn Time alleen downloaden en installeren op een iOS apparaat via een Windows computer.

Inmiddels is er echter ook een Popcorn Time installatieprogramma beschikbaar dat via een laptop of desktop met daarop OS X het programma kan installeren op je iPad of iPhone. Je bent dus voor Popcorn Time op iOS niet langer afhankelijk van een computer met daarop Windows.

Het installatieprogramma werkt op basis van verlopen beveiligingscertificaten voor andere software die voor iOS werd ontwikkeld. Door tijdens de installatie van Popcorn Time op iOS devices de vliegtuigstand te activeren zul je geen problemen tegenkomen.

Het gebruik van Popcorn Time op iOS apparaten is overigens ook op iOS apparaten illegaal vanwege het gebruikte Bittorrent protocol. Verder werkt Popcorn Time op de iPad en iPhone zonder problemen.

Popcorn Time gebruiken

Popcorn Time gebruiken

Popcorn Time gebruiken

Het gebruiken van Popcorn Time is erg gemakkelijk. Start het programma op, kies welke tv-serie of film je wil kijken en wacht tot het programma voldoende seeders heeft gevonden. Is dat het geval dan kun je nu de film of serie kijken. Belangrijk is het om de juiste ondertiteling te activeren. Zeker bij Engelstalige series is het erg handig om Nederlandse ondertiteling toe te voegen. Ondertitels kun je toevoegen via het scherm ‘subtitles’.

Problemen met Popcorn Time?

Problemen met Popcorn Time zijn in de meeste gevallen simpel op te lossen. Zorg allereerst voor een werkende internetverbinding. Als je niet online bent gaat Popcorn Time niet werken. Blijf je problemen houden met Popcorn Time?

Dan doet nieuwe installatie van de software vaak wonderen. Verwijder allereerst Popcorn Time van je computer, start je computer opnieuw op en download en installeer Popcorn Time opnieuw. Hou je problemen met Popcorn Time? Reageer dan onder deze pagina zodat wij je kunnen helpen. Ook kun je op veel plekken online hulp vinden voor Popcorn Time problemen.

Tenslotte

Popcorn Time is een handig programma voor het gratis kijken naar films en series. In Nederland is het gebruik van Popcorn Time illegaal als je de software gebruikt om naar met copyright-beschermde films of series te kijken. Gebruik je Popcorn Time voor het kijken naar legaal aanbod dan is het programma helemaal goed.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

26 reacties

 • Pieter Spanjaart

  Ik heb Popcorn-time geïnstalleerd (versie 5.1) ook 4.9 geprobeerd. Het programma start even met het openingsscherm om na enkele momenten met een blanco scherm te komen. En dat blijft zo. Dit alles blijft zo, dus programma start niet. Ik heb diverse malen de app ge-deïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd zonder resultaat. Gaarne advies!

 • Popcorn Time downloaden voor films en tv-series is gewoon hartstikke illegaal in Nederland. Beter gebruik je Netflix of een andere legal film en tv-serie dienst. Zonder risico en met net zoveel gemak…

 • Wijnand

  Goedenavond, popcorn time laat wel de series zien en de films niet. Bij de films krijg ik steeds de melding dat hij deze niet kan laden, probeer het later opnieuw.
  Hopelijk heeft u een oplossing.
  Groet,
  Wijnand

 • beste mijnheer,mevrouw
  ik wil popcorn time downloaden maar het gaat niet.Wat moet ik doen.of weten jullie nog een site waar je gratis films kan kijken.

 • Don

  Popcorn Time werkt erg goed tegenwoordig. Ik vind het momenteel zelfs een volwaardig Netflix-alternatief. Ik haal veel info over Popcorn Time van Google.

  Zeker een aanrader!

 • arjen

  Hallo,

  Ik heb problemen met popcorn time. Ik heb gewoon vol bereik met wifi maar bij popcorn time geeft die aan dat ik geen verbinding heb. Al keer verwijderd opnieuw opgestart en weer geinstalleerd, maar dit lost het probleem niet op

 • beste popcorn mijn probleem is ik krijg wel de pagina maar niet al de films hij blijft te lang zoeken maar voor de rest krijg ik weinig films op de eerste pagina kannen jullie mij daar bij helpen groeten henk

 • hallo popcorn de site van popcorn doet het niet meer krijg geen films meer te zien kannen jullie dat verhelpen zodat weer films kan kijken

  • ik heb popcorn gedownload ik heb twee films kunnen zien sanderdags wilde ik en film kijken maar die side van popcorn was geblokeert met zone roode STOP teken en een politie teken !!! is dit een virus of hebben ze die side geblokeert !? wie kan er mij dit helpen oplossen om trug film tekijken. IK DANK JE AL VAST.

 • hallo beste popcorn nu gaat alles goed maar kan niet downloaden
  dat vind ik jammer ik hoop dat jullie mij ook daar mee kan helpen zodat ik kan gaan downloaden groeten henk

 • mijn vraag is hebben jullie geen pagina waar geloof films er op zijn dat zou ik graag willen zodat ik ook die films kan downloaden groeten henk

 • Karin

  Hallo, Ik probeer popcorn time te downloaden maar hij blokkeert steeds, weten jullie wat het probleem kan zijn:
  Popcorn-Time-0.3.8-0-Setup.exe
  0 B/s – 4,1 MB van 27,8 MB

 • Albrecht

  Beste, hoe moet ik popcorn time installeren in de nederlandse versie?

 • Mea

  Ik heb popcorn altijd gehad maar sinds ik windows 10 op me laptop heb gezet, krijg ik geluid maar geen beeld bij popcorn. Heb het nu al meerdere keren verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar nog steeds geen beeld. Wat moet ik doen?

  • martijn

   Windows 10 en Popcorn Time geven vaker problemen. Wat gebeurt er als je Popcorn 10 uitvoert in de compatibiliteitsmode van Windows 10? (via Windows verkenner naar ‘Compatibiliteitsproblemen oplossen’) kies vervolgens een oudere versie van Windows om Popcorn Time uit te voeren.

 • Christine

  Ik heb windows 10 gedownload op mijn pc maar nu krijg ik geen geluid meer bij popcorn.
  Ik heb hem al opnieuw gedownload maar nog steeds geen geluid.
  Zou u mij kunnen vertellen of ik dit kan oplossen.

 • beste L, ik heb alweer een tijdje popcorn alleen zit ik met een probleem als ik een film wil downloaden staat er wel dutch zodra die film begind is er geen nlsubs vreselijk irritant weet u misschien een oplossing. alvast bedankt

 • ik zet heb er nu op kijken wat het is

 • Jinte Gijsemans

  iemand die nog een werkende popcorn kan downloaden? Mijne oude werkte niet meer, nochtans laatste nieuwe versie. Er af gedaan en nu vind ik gene meer die werkt…

 • Vivian

  Beste Martijn,

  ik probeer popcorn te downloaden maar dat lukt helaas niet.
  Afgelopen week heb ik mijn vorige versie verwijderd en nu lukt het niet om een nieuwe versie erop te krijgen.
  Kan het zijn dat hij uit de lucht is gehaald of doe ik iets verkeerd?

  Alvast bedankt!

 • Johnny

  Hallo,
  Een vraagje!!
  Heb popcorn op mijn Samsung S5. Werkt perfect, maar geeft nu telkens aan dat de schijf vol in. Iemand suggesties. Met Johnny

 • Rudy

  Hallo,
  iedere keer wanneer ik popcorn time wilt opstarten komt het op het scherm ‘no results found’. Tis de 5.4 dat ik op mijn pc hebt staan. Aan wat zou dat liggen?

 • Chantal

  Hallo, het enige dat ik niet kan is een serie kijken hoe komt dat?