newsbinNewsbin Pro – Download Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (8.535 weergaven)

newsbin

newsbin

Newsbin Pro is populaire software om te downloaden van Usenet. Het programma is, net zoals bijvoorbeeld Spotnet, gratis te downloaden via de website van de ontwikkelaars. De download-link voor Newsbin Pro vind je naast dit artikel. Wil je eerst meer informatie over deze download software? Lees dan verder 🙂

Newsbin Pro is software bedoeld om via NZB bestanden, of door handmatig zoeken op Usenet, gratis te downloaden van Usenet. In een NZB bestand staat index-informatie van bestanden op Usenet. Met een NZB bestand kan de download software automatisch je downloaden van Usenet afhalen, deze controleren, uitpakken en tenslotte op een door jou gewenste plek plaatsen. Newsbin Pro is daarmee een van de meest complete downloadprogramma’s voor Usenet downloaden.

Nieuw in deze versie van Newsbin Pro is de Watch functie. Met deze nieuwe functie kunnen bepaalde bestanden automatisch gedownload worden als de tekst in de titel van het bestand overeenkomt met door jou vooraf ingevulde zoekwoorden. Wil je bijvoorbeeld automatisch alle films uit 2013 downloaden die op Usenet worden aangeboden? Maak dan een Watch filter aan met zoekwoorden als ‘film, movie, 2013, release’. Tijdens het opstarten van Newsbin Pro zal de software vervolgens alle bestanden downloaden met in de header een van deze zoekwoorden.

Wil je gratis muziek downloaden met Newsbin Pro? Op gratismuziekdownload.nl vind je een duidelijke handleiding over het downloaden van muziek via Usenet en NZB bestanden. De handleiding muziek downloaden met Usenet is een van de meest gelezen handleidingen op onze zuster-site.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 reacties