gratis software downloaden voor nieuwsgroepenNewsbin Pro 6.31 download software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (6.996 weergaven)
gratis software downloaden voor nieuwsgroepen

Newsbin

Vandaag brachten de ontwikkelaars van Newsbin een nieuwe versie uit van hun download software. Met Newsbin Pro 6.31 haal je namelijk snel en eenvoudig bestanden, zoals films, muziek en software, van de nieuwsgroepen.

Newsbin Pro haalt de bestanden in losse pakketjes van een nieuwsgroep en kan daarna op je eigen computer van alle losse bestanden weer een groot bestand maken. Newsbin Pro is software op basis van het shareware principe. Je kunt de software dus gratis downloaden van de website van de makers. Een link om deze software te downloaden vind je onderaan dit artikel. Je hebt om deze gratis software te gebruiken wel een nieuwsgroepen abonnement nodig. Dat zit meestal standaard bij je internet verbinding maar is dat niet het geval dan zal je een nieuwsgroepen abonnement moeten afsluiten

Deze nieuwe versie van deze download software luistert naar versie 6.31 en is uitgebracht is Release Candidate 1. Dit betekent dat binnenkort de final versie van deze download software uit zal komen. Nieuw in deze versie is onder andere het gebruik van een cache to memory functie. Met deze functie zal de software sneller werken als je computer over voldoende geheugen beschikt. Verder is in deze nieuwe versie van de populaire download software een tabbed-interface toegevoegd.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 reacties