Frostwire downloaden.Frostwire – Download Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (19.926 weergaven)
Frostwire downloaden.

Frostwire downloaden.

Het Bittorrent netwerk is een goede bron voor heel veel gratis downloads. Als je goed oplet kun je via Bittorrent legaal films, muziek, software en afbeeldingen downloaden. Het aanbod op het Bittorrent netwerk is overweldigend.

Daarom is het belangrijk om goede gratis software te gebruiken om via Bittorrent te downloaden. Een van de software programma’s die je kunt gebruiken voor gratis downloaden via Bittorrent is Frostwire.

Van de Frostwire download software verscheen deze week een nieuwe versie. In de nieuwe versie van Frostwire zijn een aantal verbeteringen en bugfixes doorgevoerd. Gebruik je al Frostwire? Dan is het altijd verstandig om een nieuwe versie te downloaden op het moment dat deze beschikbaar is. Verder is het voor nieuwe gebruikers aan te raden altijd de laatste stabiele en final versie van Frostwire te gebruiken.

Frostwire is geschreven in Java. Het grote voordeel van software die in Java geschreven is, is dat veel besturingssystemen worden ondersteund. Wil je bijvoorbeeld downloaden op een Android tablet? Dan kun je via de website van Frostwire een versie van Frostwire downloaden speciaal voor Android.

Naast deze versie voor het mobiele besturingssysteem worden ook versies voor Mac, Linux en Windows geleverd. De versies voor desktopcomputers verschillen verder weinig van de versies voor smartphones en tablets.

Frostwire: alleen nog via Bittorrent

De Frostwire software werkt sinds versie vijf alleen nog maar samen met het Bittorrent netwerk. Voor versie vijf kon je met de Frostwire software ook downloaden via het Gnutella netwerk. Vanwege problemen rondom dit netwerk vanwege illegale downloads biedt Frostwire alleen nog maar downloads aan via torrent bestanden en het bittorrent netwerk. Let tijdens het installeren van de gratis software wel even op dat je de meegeleverde Ask toolbar uitschakelt.

downloaden-frostwire

De intuïtieve interface van Frostwire is gemodelleerd aan de hand van de Limewire software.

Torrents zoeken

Het zoeken, vinden en downloaden van Torrents om te gebruiken samen met Frostwire is er niet makkelijker op geworden. Toch adviseren we je nog steeds om via Google te zoeken naar torrents. Verder is het aanbod aan tv-series en films dat je met Frostwire kunt downloaden erg groot. Houd er wel rekening mee dat niet alles wat via Frostwire en torrents gedownload kan worden legaal is. Illegaal downloaden is in Nederland strafbaar.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties