dc++DC++ downloaden – Download Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.988 weergaven)

dc++

dc++


Voor de mensen die zichzelf een gevorderd downloader durven te noemen is de DC++ software misschien een nieuwe uitdaging. DC++ is een programma om gemakkelijk grote bestanden te downloaden via het Direct Connect p2p protocol. Om te kunnen downloaden via het DC protocol is het downloaden en installeren van de gratis DC++ software een eerste vereiste.

Na het downloaden van de in C++ geschreven software, vandaar de naam DC++, kun je in enkele stappen beginnen met downloaden. Dit downloaden werkt via zogenaamde ‘hubs’. In deze hubs vind je films, muziek, boeken en software die je van andere mensen kunt downloaden. Om te kunnen downloaden moet je zelf wel een bepaalde hoeveelheid uploads aanbieden.

De hubs om vanaf te downloaden zijn allemaal gerubriceerd aan de hand van de inhoud die veel gedeeld wordt. Zo zijn er hubs speciaal voor films maar ook houden mensen hubs bij voor tv-series of boeken. Je kunt tegelijkertijd lid worden van meerdere hubs zolang je maar genoeg uploads aanbiedt.

De interface van de DC++ download-software

De interface van de DC++ download-software

DC++ is vandaag toe aan een nieuwe versie. Deze versie luistert naar nummer 0.822. Deze nieuwe versie biedt een aantal verbeteringen op zowel beveiligingsgebied als op functioneel gebied. Heb je al een versie van DC++ om mee te downloaden? Dan is het aan te raden om je versie bij te werken naar deze nieuwe versie.

Nu downloaden?

Wil je de DC++ software downloaden om zo te gaan downloaden van het internet? Bezoek dan de website van de ontwikkelaar. Je vindt daar de nieuwste versie van DC++ maar ook lees je er hoe je met de software kunt downloaden van hubs. Heb je ervaringen met DC++ of ervaar je problemen met de software? Reageer dan onder dit bericht en wie weet kunnen wij, of andere bezoekers van downloadcentrum.com je helpen met je DC++ problemen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Peter

    krijg geen enkel resultaat na `zoeken `
    naar mijn idee heb ik alles goed ingesteld.
    is er wellicht een heel uitgebreide nederlandstalige handleiding?