uTorrent downloadenµTorrent gebruiken voor het downloaden van muziek of fils

Geplaatst op: - bijgewerkt op (19.903 weergaven)
uTorrent downloaden

uTorrent downloaden

Ben je op zoek naar een goed Bittorrent programma om software te downloaden via Bittorrent? Dan moet je µTorrent eens proberen, deze gratis Bittorrent software werkt snel, gebruikt weinig processor kracht en is eenvoudig te gebruiken.

µTorrent is een gratis programma dat je kunt gebruiken om te downloaden via het bittorrent protocol. Eerst wat meer informatie over het downloaden met Bittorrent. Er kleven namelijk voor- een nadelen aan het gebruik van Bittorrent om gratis te downloaden.

gratis software downloaden voor Bittorrent

µTorrent interface

µTorrent gebruikt bittorrent, een p2p protocol

Zoals je misschien weet is een Bittorrent een p2p protocol. Dit betekent dat je via het programma alleen kunt downloaden wat andere mensen aanbieden. Ben je dus op zoek naar een bepaalde Linux versie? Dan kun je via Bittorrent dat programma alleen downloaden als iemand anders, waar ook ter wereld, datzelfde programma aanbiedt. Net zoals je alleen software kunt downloaden die iemand anders aanbiedt kun je ook muziek downloaden als iemand anders die aanbiedt.

Nu je weet dat je alleen kunt downloaden met Bittorrent als iemand anders datzelfde aanbiedt snap je natuurlijk ook dat je zelf ook software of muziek moet aanbieden aan andere mensen. Zij kunnen dan weer van jouw computer downloaden. Omdat in Nederland het aanbieden van met copyright beschermd materiaal illegaal is, in tegenstelling tot het downloaden van datzelfde materiaal, zul je moeten beslissen of je wel echt gebruik wilt maken van download software als µTorrent.

uTorrent downloaden

Als je besluit om te gaan downloaden met µTorrent dan ben je in verzekerd van een prima programma. In de laatste versie van µTorrent zijn een groot aantal verbetering aangebracht.

Zo is het programma nog sneller geworden en weet het programma nog beter raad met het gebruik van de aanwezige resources op je computer. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect werkend programma om te downloaden via Bittorrent.

Verder biedt µTorrent een groot aantal handigheidjes voor het werken met torrents. ZO kun je muziek luisteren terwijl er nog gedownload wordt en kun je een filmbestand previewen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.