MS Office voor Apple MacMS Office 2011 voor Apple Mac

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.513 weergaven)

MS Office voor Apple Mac

MS Office voor Apple Mac

Trotse bezitters van een Apple Mac computer of laptop (die in Apple jargon natuurlijk iMac, Mac Pro of iBook worden genoemd) kunnen niet helemaal zonder software van Microsoft. Want ook voor Apple Mac is de kantoorsoftware van Microsoft de beste keuze om te werken met documenten en spreadsheets.

Gisteren bracht Microsoft een update uit voor de Apple Mac versie van de Office 2011 software. De Office 2011 versie is de eerste voor Apple waarin naast Word, Excel en Powerpoint ook het e-mailprogramma van Microsoft is inbegrepen: Apple gebruikers kunnen nu dus ook e-mailen met Outlook.

Nieuw in Office 2011 voor Apple Mac

De update voor Office 2011 voor Apple Mac brengt het versienummer van Office naar 14.3.9. De belangrijkste verbeteringen en veranderingen aan Office 2011 voor Apple betreft het Outlook e-mail programma. Zo zijn een groot aantal nieuw functies toegevoegd aan het e-mail programma. Ook is de software nog stabieler. Dat laatste geldt ook voor de Word versie.

Om de update te kunnen downloaden moet je een legale versie van Office 2011 op je Apple hebben geinstalleerd. De download is standaard ongeveer 100 MB groot en ik beschikbaar in een groot aantal talen, waaronder het Nederlands.

Daarnaast is de update ook beschikbaar via de Auto-Update functie van Office 2011 voor Apple. Als je deze Auto-Update gebruikt kan de download kleiner zijn, afhankelijk van de onderdelen die je hebt geïnstalleerd toen je Office 2011 kocht en installeerde. Meer informatie over Office 2011 voor Apple uiteraard op de officiële MS site voor de kantoorsoftware.

Office 2011 voor Apple Mac Downloaden

Office 2011 voor Apple Mac

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.