Cool Reader downloadenCoolReader – eBook software voor het lezen op een tablet of smartphone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (203 weergaven)
Cool Reader downloaden

Cool Reader

Cool Reader is een gratis programma voor het lezen van eBooks. De tool wordt uitgebracht onder een open-source licentie. Hierdoor kun je met Cool Reader eBooks lezen op een tablet of smartphone maar ook op een computer of laptop.

Cool Reader ondersteunt alle gangbare bestandsformaten voor het opslaan van ebooks. Zo kun je uiteraard ePub bestanden openen met de tool. Dit bestandsformaat is de standaard voor eBooks die je online kunt downloaden.

Verder werkt Cool Reader ook met een groot aantal andere bestandsformaten. Zo kun je HTML bestanden openen. Hierbij wordt de opmaak gebruikt zoals deze inline of in een CSS bestand is opgeslagen. Verder kunnen ook RTF, DOC en PDB bestanden gelezen worden met Cool Reader.

Cool Reader is beschikbaar voor Android via de Play Store.

Cool Reader is beschikbaar voor Android via de Play Store.

 

 

 

 

Cool Reader is beschikbaar voor desktop computers met daarop Windows 10, Windows 8 of Windws 7. Ook oudere versies van Windows zullen waarschijnlijk zonder problemen werken. De meeste mensen zullen de tool echter eerder gebruiken op mobiele apparaten. En ook dan is Cool Reader een prima keuze.

De tool is namelijk gratis te downloaden in de Play Store voor Android. Je kunt de tool dus probleemloos installeren op zowel tablets als smartphones met daarop Android. De functionaliteit van de tool is op mobiele devices vergelijkbaar met die op computers en laptops.

Zo kun je eenvoudig de lettergrootte wijzigen op het moment dat de tekst niet meer leesbaar is. Maar ook is het mogelijk om het lettertype te wijzigen of om de kleur van de letters te veranderen. Hierdoor maak je elk eBook leesbaar op een manier die past bij het device waarop je het wil lezen.

Met Cool Reader kun je gemakkelijk de lettergrootte, de kleur of het lettertype aanpassen.

Met Cool Reader kun je gemakkelijk de lettergrootte, de kleur of het lettertype aanpassen.

Via de download-link bovenaan deze review kun je Cool Reader downloaden voor Windows en Linux. Wil je Cool Reader gebruiken op je Android device? Gebruik dan de Play Store om de tool te downloaden. Voor iOS devices van Apple zul je op zoek moeten naar een andere app. Cool Reader werkt nog niet op iOS.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.