AkelPadAkelPad – Teksteditor Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (851 weergaven)

AkelPad

AkelPad

De teksteditor van Windows, Notepad, is een van de meest gebruikte teksteditors op de redactie van downloadcentrum.com. Even snel een simpel berichtje typen, de opmaak uit een web-pagina snel verwijderen of een paar regels php code bewerken, met Notepad kan dat erg gemakkelijk.

Naast Notepad zijn er echter ook genoeg andere gratis teksteditors die elk andere functionaliteiten en mogelijkheden bieden. AkelPad is een gratis te downlaoden teksteditor met extra functionaliteiten ten opzichte van Notepad. AkelPad is dan ook een prima gratis alternatief voor Notepad.

Vandaag kwam versie 4.8.3. uit van AkelPad. Na het downloaden is de complete grootte van AkelPad slechts 500KB. Daarmee is deze tekstbewerker erg klein en daardoor snel en gemakkelijk te installeren. De download voor de AkelPad software mag dan klein zijn, de mogelijkheden die de software biedt zijn dat niet.

Zo kan de software bijvoorbeeld uitgebreid worden door het installeren van extra plugins. Zo is het na het installeren van een plugin mogelijk om syntax-highlightning aan te zetten maar ook auto-completion behoort tot de extra mogelijkheden na het installeren van de goede plugin.

Wil je meer informatie over de AkelPad software? Op de website vind je meer informatie over het gebruik en de installatie van deze gratis software. Wil je gelijk proberen of deze software iets voor je is? Naast dit artikel vind je, zoals altijd op downloadcentrum.com ;), een downloadlink om deze gratis software te downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.