Foto's bewerken op iPhone met PrismaPrisma – foto’s bewerken op je iPhone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (743 weergaven)
Foto's bewerken op iPhone met Prisma

Foto’s bewerken op iPhone met Prisma

Prisma is een van de vetste foto-apps die ik de afgelopen tijd heb gezien. Met de gratis app, die alleen beschikbaar is voor iOS, maak je ware kunstwerkjes van je zelfgemaakte foto’s.

Na het downloaden en installeren van Prisma kun je met de applicatie foto’s selecteren uit je afbeeldingen-galerij die je wil bewerken.

In tegenstelling tot andere applicaties die fotobewerking bieden kun je met Prisma geen foto’s groter of kleiner maken. Met de app kun je foto’s die je hebt gemaakt met je iPhone of iPad voorzien van de meest fantastische effecten.

Klik hier om te lezen hoe je een thumbnail van een foto maakt.

Maak ware kunstwerkjes van de foto's op je iPhone of iPad.

Maak ware kunstwerkjes van de foto’s op je iPhone of iPad.

Prisma bewerkt de foto’s die je hebt geselecteerd aan de hand van een aantal door jou opgegeven criteria. Zo kun je de kleur opgeven die de tool moet gebruiken en kun je ook aangeven welk filter gebruikt moet worden.

Prisma heeft een groot aantal ingebouwde filters die van jouw foto’s prachtige afbeeldingen maken.

Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een foto door middel van het pop-art filter als een schilderij van Andy Warhol laten weergeven. Maar ook filters die een impressionistische look aan je foto geven behoren tot de filters die je kunt gebruiken.

De Prisma app is een van de meest geavanceerde apps voor het bewerken van foto’s op iOS ooit. Het programma gebruikt namelijk een speciale techniek die de hele foto opnieuw opbouwt aan de hand van de door jou gekozen kleurstelling en filters.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.