playclawPlayClaw – Screenshots maken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (775 weergaven)
playclaw

playclaw

Wil je een schermafbeelding maken van hetgeen jij ziet terwijl je aan het gamen bent? Bijvoorbeeld om je review van mooie afbeeldingen te voorzien of om op te scheppen via de sociale media over jouw prestatie in een bepaalde game? Dan moet je natuurlijk goede software hebben om screenshots te maken.

Sytexus software is de uitgever van een erg handig programma dat je kunt gebruiken om in-game screenshots of filmpjes te maken. Dit programma het Playclaw en is beschikbaar voor een Windows 7 en Windows 8.  Andere besturingssystemen worden niet ondersteund en ook voor Apple Mac zul je op zoek moeten naar andere software om in-game filmpjes en screenshots te maken.

Playclaw

Speel je echter spelletjes op Windows en wil je software downloaden om screenshots en filmpjes te maken dan is Playclaw het beste programma met de meeste mogelijkheden. Vooral de vele optimalisaties van deze software op het gebied van processor en geheugengebruik maken van Playclaw een goed programma.

Zo zul je tijdens het gamen geen moment last hebben van vertragingen in het spel terwijl je screenshots of filmpjes aan het maken bent. Daarnaast biedt Playclaw ondersteuning voor zowel OpenGL als DirectX. Ook DirectX versie 11 wordt in de laatste versie van PlayClaw ondersteunt.

De PlayClaw interface.

De PlayClaw interface.

Een gratis versie van Playclaw kun je downloaden via de website van Sytexis (via de link naast dit artikel). Na een proefperiode kost een licentie voor deze software 22 euro. Of dat het geld waard is kunnen we niet voor jou beoordelen. Wel is de Playclaw software volgens ons het beste en meest uitgebreide programma voor Windows 7 en 8 als het aankomt op het maken van screenshots en filmpjes tijdens het gamen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.