honeyview - gratis foto-bewerkingHoneyview – afbeeldingen bekijken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (503 weergaven)
honeyview - gratis foto-bewerking

Honeyview – gratis foto-bewerking

Voor gratis fotobewerkingssoftware kun je op downloadcentrum.com een aantal goede programma’s vinden. En ook mensen die een foto willen verkleinen worden op hun wenken bediend (zo moet dat…). Vandaag hebben we een nieuwe tip voor mensen die op zoek zijn naar software om snel even een paar foto’s te bekijken. Honeyview is slechts een paar MB groot en werkt op bijna elke computer.

Honeyview wordt uitgebracht door Bandisoft. Afgelopen week bracht die ontwikkelaar versie 5.10 uit van het programma met daarin een groot aantal bugfixes en verbeteringen. Je kunt Honeyview nu downloaden via de link naast deze pagina.

Mogelijkheden

Honeyview biedt in grote lijnen dezelfde mogelijkheden als de Windows Image Viewer. Dit programma wordt standaard meegeleverd op Windows computers. Het grote nadeel aan dat programma is echter dat lang niet alle formaten waarin afbeeldingen op internet worden opgeslagen worden ondersteunt. Honeyview is een goed alternatief voor de Windows Image Viewer.

Honeyview is dan een uitkomst: het programma ondersteunt bijna elk afbeeldingsformaat. Verder kan gps en exif meta-data worden getoond als deze is toegevoegd aan afbeeldingen. Honeyview is verder klein, doet geen groot beroep je computer en bevat geen spyware of adware. Ook erg handig is de mogelijkheid om een foto die in een zipfile zit te openen zonder dat de zipfile uitgepakt hoeft te worden.

Naast mogelijkheden om foto’s en afbeeldingen te bekijken kunnen ook diashows van al je afbeeldingen worden gemaakt. Verder is het mogelijk om foto’s te roteren, foto’s te vergroten of te verkleinen en om stukken van een foto uit te snijden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.