Online boekhouden met Turbocash.Online boekhouden met Turbocash

Geplaatst op: - bijgewerkt op (487 weergaven)
Online boekhouden met Turbocash.

Turbocash

Boekhoudsoftware is er in soorten en maten. Wil je de administratie voor een klein bedrijf bijhouden? Of zoek je software voor het boekhouden van een grote administratie? Dan zijn daarvoor verschillende betaalde maar ook gratis mogelijkheden.

Een van de gratis oplossingen voor het online en offline bijhouden van een administratie is het programma TurboCash. Dit programma  is gratis te gebruiken door een boekhouder of gebruiker. Wil je het programma door meerdere accountants laten beheren dan is een betaalde licentie noodzakelijk.

Download, installatie en set-up

De download van TurboCash is fors: het installatiebestand is meer dan 100MB groot. Waar dat voor nodig is, is mij niet duidelijk. Een boekhoudprogramma heeft geen grote grafische bestanden nodig.

De installatie van het programma is verder duidelijk en gemakkelijk. Vergeet niet om tijdens het installatieproces aan te klikken dat je de Nederlandse versie van het boekhoudprogramma wil gaan gebruiken.

Na het downloaden en installeren van TurboCash begint het echte boekhoudwerk pas echt. Je moet een complete boekhouding aanmaken. Denk bijvoorbeeld aan het ingeven van je N.A.W. gegevens, je KVK nummer en uiteraard je BTW nummer.

 

TurboCash downloaden en installeren is een fluitje van een cent. Het instellen van een nieuwe boekhouding is een forse klus.

TurboCash downloaden en installeren is een fluitje van een cent. Het instellen van een nieuwe boekhouding is een forse klus.

Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld aan te geven op welke datum je boekjaar start en eindigt en kun je aangeven welke verkoopmederkers er allemaal facturen kunnen draaien van deze boekhoudsoftware.

Heb je eenmaal alle instellingen voor het bijhouden van je boekhouding ingesteld dan kun je beginnen met het bijhouden van je administratie. En daarvoor biedt Turbocash meer dan genoeg mogelijkheden.

Mogelijkheden

Turbocash biedt uiteraard alle mogelijkheden die horen bij het correct in beeld brengen en houden van de geldstromen, verkopen, inkopen, crediteuren en debiteuren van een organisatie. Hierin verschilt dit boekhoudprogramma niet van andere online boekhoudsoftware.

De interface van TurboCash.

De interface van TurboCash.

Verder kun je ook facturen afdrukken, winst- en verliesrekeningen bijhouden en BTW aangiftes doen. Ook biedt het programma mogelijkheden om back-ups te maken van je gegevens en kun je rapporten afdrukken voor verder gebruik.

TurboCash is een uitgebreid boekhoudprogramma dat vooral voor kleinere bedrijven een prima keuze is. Dit geldt vooral vanwege de prijs: je met TurboCash boekhouden zonder dat dat je geld kost. Online boekhouden kan ook, maar daarvoor zul je wel eerst een licentie moeten kopen.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.