Gratis je boekhouding bijhouden met Manager

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.106 weergaven)
Manager-gratis boekhouden

manager

Manager is de naam van een gratis programma om mee te boekhouden. Heb je een klein bedrijf of ben je ZPP? Dan kun je met Manager prima de geldstromen binnen je bedrijf beheren. Maar ook voor thuisgebruikers die een programma zoeken voor het bijhouden van de financiën is Manager is prima keuze.

Manager is een programma dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor het bijhouden van je boekhouding. Maar naast deze uitgebreide mogelijkheden biedt het gratis programma ook eenvoudig inzicht in je financiële situatie. Dit begint al op het dashboard waar je in een oogopslag ziet hoe de zaken er op financieel gebied voor staan.

Het dasbhoard van Manager - hier zie je in een oogopslag hoe je financiële situatie ervoor staat.

Het dasbhoard van Manager – hier zie je in een oogopslag hoe je financiële situatie ervoor staat.

De uitgebreide mogelijkheden van Manager zij vooral voor MKB en ZZP gebruikers erg handig. Zo kun je facturen maken en printen en is het mogelijk om bankafschriften te importeren. Ook kun je begrotingen maken en afschrijvingen bijhouden van je investeringen.

Gratis downloaden van Manager

Manager is gratis beschikbaar voor Windows, Apple en Linux. Via de download link bovenaan deze pagina kun je de versie voor jouw besturingssysteem downloaden. Het downloadbestand is een paar MB groot en is compatibel met Windows 10 en Windows 8.

Daarnaast is er een webbased-versie beschikbaar die werkt in de cloud. Deze versie kost per maand 29 dollar. En dat lijkt een boel geld; in de praktijk valt dat wel mee gezien de grote functionaliteit van het programma.

Wil je de stand-alone versie van Manager in het Nederlands gebruiken? Dan moet je naast het programma zelf ook het bestand met daarin de Nederlandstalige versie downloaden. Manager is een van de weinige volledige in het Nederlands vertaalde gratis programma’s voor het bijhouden van een boekhouding.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.