WordwebWordWeb Pro – Beter Engels lezen en spreken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (282 weergaven)
Wordweb

Wordweb

De Engelse taal is de meest gangbare op internet. Of je nu handleidingen, software en game-reviews, walkthroughs of recepten zoekt, het Engelse deel van het WWW biedt verreweg de meeste informatie.

Dat veel sites in het Engels zijn is geen enkel probleem voor de meeste gebruikers. Maar loop je toch tegen een Engels woord aan dat je niet kent? Dan is er WordWeb Pro.

WordWeb Pro is het programma voor iedereen die zo af en toe aanloopt tegen Engelse woorden die onbekend zijn. Door dit woord te knippen en te plakken in WordWeb Pro krijg je een uitgebreide omschrijving van de betekenis van dit Engelse woord.

Extra handig aan deze gratis software is dat het programma ook nog eens de correcte uitspraak van ontzettend veel Engelse woorden biedt. Dus ook als je in het Engels een gesprek moet gaan voeren kun je dat goed voorbereiden met WordWeb Pro.

WordWeb Pro biedt een gemakkelijk te gebruiken interface.

WordWeb Pro biedt een gemakkelijk te gebruiken interface.

Naast een versie voor Windows, die zowel offline als online te gebruiken is, biedt WordWeb Pro ook een iOS versie. En dat is natuurlijk erg handig voor bezitters van een iPhone of iPad. Zij kunnen ook terwijl ze onderweg zijn gebruik maken van deze superhandige app.

Ben je op zoek naar een gratis programma om beter Engels te leren begrijpen en spreken? Dan is WordWeb Pro een ontzettend handig hulpmiddel. Geen ander programma biedt zoveel woorden en betekenissen als WordWeb Pro. Downloaden via de link bovenaan deze pagina.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.