Agenda - Kalender softwareRainlendar – Agenda software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.468 weergaven)
Agenda - Kalender software

Rainlendar

trong>Het bijhouden van een papieren agenda is niet meer van deze tijd. Op smartphones, tablets en computers kan dat namelijk veel handiger. Met de gratis variant van de Rainlendar software kun je heel gemakkelijk een kalender bijhouden op de desktop van je computer.

Rainlendar biedt je de mogelijkheid om gratis een agenda bij te houden die je gemakkelijk kunt bekijken via de desktop van je computer. Je kunt daarnaast ook een versie van deze software kopen. Met deze betaalde variant kun je een koppeling maken tussen Rainlendar en online agenda’s zoals Outlook en Google Calender. Je kunt Rainlendar dan ook synchroniseren met andere agenda’s, bijvoorbeeld de agenda van je smartphone.

Veel mogelijkheden

Rainlendar biedt in de betaalde maar ook in de gratis versie veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de taal waarin de software werkt aan te passen. Ook het Nederlands wordt ondersteunt. Daarnaast kun je het uiterlijk aanpassen en kun je reminders en to-do’s inplannen (maar dat is logisch voor kalender software lijkt ons ;-)).

Rainlendar kun je gratis downloaden via de link naast dit artikel. De gratis software is beschikbaar voor zowel Windows, Apple Mac en Linux/Unix computers. Ook de betaalde versie draait uiteraard op genoemde besturingssystemen. Wil je meer informatie over Rainlendar of heb je problemen tijdens het gebruik van de software? Op de website van de ontwikkelaar vind je veel hulp voor gebruik van de Rainlendar agenda software.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties

 • Miara

  Goedemiddag.
  Mij reinlendar calender staat op het gureaublad en ik vind het een geweldige kalender maar krijg het niet geopend. Moet op de kanlendersnelkoppeling klikken en kiezen voor een andere instantie en dan kan ik pas de kalender 1x gebruiken en moet dan afsluiten om te zien of de afspraak er in staat. Hoe regel ik nu, dat de kalendar werkt?
  Hoop op antwoord.
  H. gr. Miara

 • Jacques Dujardin

  Geachte lezer,

  Hoe kan ik Rainlendar groter maken. Ik bedoel de agenda die je op het bureaublad ziet staan. Een persoon kan moeilijk zien en wil dit groter. Kan dat en de lettertypes ook?
  Hartelijk dank