Plague iPad downloaden.Plague downloaden – een van de beste gratis iPad spelletjes

Geplaatst op: - bijgewerkt op (345 weergaven)
Plague iPad downloaden.

Plague iPad downloaden.

Wil je graag meewerken aan de ondergang van de mensheid? Dan is Plague het juiste iPad spelletje voor jou. In dit gratis spel is je missie eenvoudig: maak een plaag die de mensheid zo snel mogelijk uitroeit. Wil je dit spelletje gratis downloaden, gebruik dan de link naast deze pagina die leidt naar de app-store. Je kunt daar Plague downloaden voor iOS.

Plague begint met het uitkiezen van een ziekteverwekker of verspreider. Zo kun je kiezen voor een virus, bacterie, schimmel maar ook met andere ziekteverwekkers kun je proberen een plaag voor de mensheid te creëren. Na het uitkiezen van de ziekverwekker kun je eigenschappen aan jouw plaag toevoegen. Deze eigenschappen moet je betalen met punten die je tijdens het spelen van het spel kunt verdienen.

Tijdens het spelen van het spel word je continue op de hoogte gehouden van het aantal met jouw ziekte veroorzaakte besmettingen. In het begin zullen dit er maar weinig zijn. Naarmate de tijd verstrijkt zul je echter steeds meer mensen besmetten. Zeker als je tijdens het spelen van dit iPad spel ook nog eens nieuwe eigenschappen toevoegt aan jouw plaag. Als het aantal besmettingen hard oploopt en jouw plaag sterk genoeg is zullen er ook mensen gaan overlijden aan de ziekte. Op het moment dat iedereen op aarde is uitgestorven heb je Plague gewonnen.

Voor iPad en Android

Plague Inc, zoals het spel voluit heet, is beschikbaar als gratis downloaden voor iPad, iPhone en iPod. Naast de iOS versie is er overigens ook een Plague versie voor Windows. Deze is via Steam te downloaden. Tenslotte vind je via Google een groot aantal klonen van Plague Inc die je in de browser kunt spelen. Tenslotte nog een tip voor een succesvol spelletje Plague: de eilanden en dan vooral Madagascar zijn lastig te besmetten. Focus je in eerste instantie op een plaag die moeilijk te detecteren is om die eilanden te besmetten en je wint Plague vrij eenvoudig.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.