Minecraft downloaden en spelen op iPad.Minecraft downloaden op je iPad

Geplaatst op: - bijgewerkt op (8.892 weergaven)
Minecraft downloaden en spelen op iPad.

Minecraft

Minecraft is al enkele jaren een van de meest populaire spelletjes op de computer en laptop. Het spel biedt voor weinig geld, maar niet gratis, veel plezier voor mensen die houden van het creëren van werelden. Want dat is namelijk precies wat je in Minecraft moet doen.

Minecraft is te spelen op internet maar je kunt ook off-line het spel spelen. Door het offline spelen van Minecraft blijven de mogelijkheden en de bedoeling van het spel hetzelfde. Wel is je spelwereld minder complex.

De bedoeling van Minecraft

In het Minecraft spel moet je in een groot gebied objecten in de vorm van een kubus plaatsen. Deze kubussen plaats je op een vast rooster. Door bepaalde kubussen, die je kunt halen uit het spel zelf, te combineren kun je andere dingen maken. Zo kun je van ijzer en stokken een bijl of schep maken. Daarnaast kun je in Minecraft ook heel veel andere dingen maken.

Naast het maken van dingen kun je Minecraft ook spelen in een survival mode. Hierbij is het de bedoeling om zo lang mogelijk in leven te blijven in het spel. Je wordt hierbij niet belaagd door andere spelers maar wel door monsters die in de Minecraft wereld te vinden zijn.

Minecraft spelen op iPad en iPhone

Door het grote succes van Minecraft op de computer kon een iPad versie van dit spel niet uitblijven. In de app-store op je iPad en iPhone vind je dan ook een Minecraft Pocket Edition. Deze versie van Minecraft is speciaal ontwikkeld om gespeeld te worden op iPad en iPhone. Hieronder zie je hoe Minecraft eruit ziet op het scherm van een iPhone.

Hoe ziet Minecraft er uit op een iPhone of iPad?

Zo ziet Minecraft er uit op een iPhone of iPad.

Net zoals de computer versie van Minecraft is ook de iPad/iPhone versie alleen tegen betaling te downloaden. Je kunt de Pocket Edition van dit iPad spelletje downloaden tegen betaling van €5,99. Een relatief hoge prijs voor een iPad download, maar gezien de recensies en de vele miljoenen spelers van de normale editie van Minecraft is het dat bedrag wel waard.

Je kunt het iPad spel downloaden via de link naast dit artikel. Ook kun je natuurlijk via de app-store op je iPad of iPhone de Minecraft Pocket Edition downloaden. Verder vind je op internet heel veel informatie over Minecraft. Er is zelfs een complete Minecraft Wikipedia online gezet.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 reacties