iPad spel downloaden: Ruzzle.Ruzzle – iPad puzzel spel

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.455 weergaven)
iPad spel downloaden: Ruzzle.

Ruzzle

Een van de meest populaire spelletjes voor iPad in het vorige jaar was het zeer verslavende Ruzzle. Al in 2012 kwam Ruzzle uit maar pas in 2013 brak de game echt door. Miljoenen mensen speelden in dat jaar dit leuke spelletje voor de iPad. Ook in 2014 behoort het tot de beste spelletjes voor iPad en iPhone en staat Ruzzle nog steeds hoog in de ranglijsten van de app-store.

Ruzzle downloaden doe je hier (voor iPad).

Over Ruzzle voor iPad

Ruzzle iPad: woorden maken in zo min mogelijk tijd.

Ruzzle iPad: woorden maken in zo min mogelijk tijd.

Ruzzle is een spelletje dat het best te omschrijven valt als een combinatie tussen Scrabble en Boggle. Het leuke van Ruzzle is dat je altijd tegen echte mensen speelt. Ruzzle is dan ook een spel waarbij je online moet zijn om het te kunnen spelen. Hoe je online bent maakt niet, je kunt via 3G (mobiel internet) Ruzzle spelen maar ook via WiFi kun je lekker Ruzzle spelen. Ruzzle wordt momenteel gespeeld door tientallen miljoenen spelers over de hele wereld. Het iPad spel is daarmee een van de meest populaire spelletjes ter wereld.

Een spelletje Ruzzle bestaat uit een aantal ronden waarbij je in elke ronde met een woordveld zoveel mogelijk woorden moet leggen. Wie aan het eind van een ronde de meeste punten heeft behaald wint deze ronde. Wie na drie rondes de meeste punten heeft is de winnaar van het Ruzzle spelletje. Net zoals bij andere iPad spelletjes kun je meerdere spelen tegelijkertijd doen. Zo kun je altijd tegen iemand een spelletje Ruzzle spelen en hoef je niet te wachten tot iemand klaar is om zelf weer eens aan de beurt te komen.

Ruzzle gratis downloaden

Ruzzle is een spelletje voor de iPad dat je gratis kunt downloaden uit de app-store. Ook via de website van Mag Interactive, de ontwikkelaar van Ruzzle, kun je het spel downloaden. Naast een versie voor de Apple iPad kun je Ruzzle eveneens gratis downloaden voor zowel Android smartphones als smartphones en tablets op basis van Windows. Het spel speelt op elke smartphone of tablet op dezelfde manier: hoe meer woorden, hoe meer punten.

Naast een gratis versie van Ruzzle kun je ook een premium versie van het spel kopen. Deze betaalde Ruzzle versie biedt een aantal voordelen. Het grootste voordeel van de betaalde Ruzzle versie is uiteraard het ontbreken van de vervelende reclames die je tijdens het spelen van dit spelletje te zien krijgt. Naast het ontbreken van reclame biedt de betaalde versie nog meer voordelen. Zo krijg je aan het eind van een ronde alle woorden te zien die je had kunnen spelen en kun je ongelimiteerde aantallen spelletjes tegelijkertijd spelen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 reacties