HookHook – een leuk iPad puzzel-spel

Geplaatst op: - bijgewerkt op (459 weergaven)
Hook

Hook

Ben je op zoek naar een leuk en niet te moeilijk puzzel-spel voor de iPad? Probeer dan Hook. Deze iPad game kost normaliter 0,99 cent maar is vandaag gratis te downloaden uit de app-store. Meer informatie en een korte handleiding over het spelen van Hook lees je natuurlijk op downloadcentrum.com.

Hook is een leuk maar bovenal rustgevend puzzelspel voor iPad en iPhone. Het rustgevende zit hem in de muziek die elk puzzel van de game begeleid. Maar ook het oplossen van de puzzels is rustgevend: ze zijn nooit te moeilijk en haal je een puzzel niet dan is er niets aan de hand: Hook kent geen levels, tijdslimieten of beloningen.

Doel van het spel

Het doel van Hook is het binnenhalen van de lijnen die op het scherm te zien zijn. Door op een grijze knop te drukken kun je proberen om deze lijn binnen te halen. Door op ‘kruispunten’ te klikken kun je lijnen ontwarren en zo alles proberen binnen te halen. Heb je alle lijnen binnen? Dan heb je de puzzel opgelost en krijg je een nieuwe puzzel. In de schermafbeelding hieronder zie je een van de puzzels in Hook waarbij je 6 lijnen moet binnenhalen.

Een schermafbeelding van Hook voor iOS.

Een schermafbeelding van Hook voor iOS.

In totaal kent Hook 50 puzzel die oplopen in moeilijkheid. De eerste puzzel los je snel op maar naarmate je verder komt in het spelletje duurt het langer om de knopen in de lijnen te ontwarren. Maar door logisch te blijven nadenken zijn alle puzzels in Hook voor iedereen uiteindelijk op te lossen.

Hook is geschikt voor iedereen die met een iPad of iPhone overweg kan. Voor erg kleine kinderen is de game minder geschikt terwijl wat oudere kinderen juist veel plezier kunnen beleven aan dit iPad spelletje. Verder leren zij door het oplossen van de puzzels logisch nadenken. Maar ook voor volwassenen biedt Hook meer dan voldoende plezier. Vandaag gratis downloaden via de App-store voor iPhone en iPad.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.