M-Klaver KlaverjassenOnline klaverjassen – Gratis met M-Klaver

Geplaatst op: - bijgewerkt op (13.653 weergaven)
M-Klaver Klaverjassen

M-Klaver

Klaverjassen is in Nederland verreweg het meest populaire kaartspel. Heb je zin in een potje klaverjas maar ontbreken er drie medespelers?

Een van de mogelijkheden die je dan hebt is het spelen van een potje klaverjassen op internet.

Online klaverjassen is mogelijk op speciale klaverjas-websites maar ook zijn er diverse programma’s waarmee je via internet kunt klaverjassen tegen mensen over de hele wereld.

Met de M-Klaver software die je op je eigen computer moet installeren is het mogelijk om op internet tegen andere mensen te spelen. Ook kun je tegen fictieve tegenspelers een potje klaverjassen, ideaal als je eerst wil oefenen voordat je een ‘echte’ pot online klaverjas wil spelen.

De M-Klaver klaverjas software is gratis te downloaden via de website van de ontwikkelaars. Na het downloaden is het een kwestie van installeren en spelen. Ook als je een minder geoefende speler bent of als je helemaal nieuw bent kun je met M-Klaver al snel beginnen met spelen: na (gratis) registratie kun je namelijk online een uitleg bekijken over de spelregels van het klaverjassen.

Met M-Klaver kun je twee verschillende varianten van het beroemde klaverjassen spelen. Zowel het klaverjassen Amsterdamse stijl als het klaverjassen met de Rotterdamse variant is namelijk mogelijk. Daarnaast kun je ook kiezen hoe je met het spel moet beginnen, je kunt namelijk op drie manieren troef (laten) kiezen.

  1. Troef draaien: De computer bepaalt welke kleur Troef is (Het eerste spelletje is dat Klaveren). De spelers mogen dan ieder op hun beurt vertellen of ze het spel willen aannemen.
  2. Troef kiezen: heeft de speler die het spel moet aannemen, de keuze om een Troef kleur te bepalen. Hij moet één kleur kiezen hij mag niet passen.
  3. Troef kiezen met passen: Dit klaverjassysteem gaat hezelfde als het bovenstaande alleen mag de speler nu ook passen.

meer informatie en gratis downloaden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze gratis software om online te klaverjassen? Door het volgen van de downloadlink kun je deze software gratis downloaden. Ook vind je op de website van de makers meer informatie over online klaverjassen met M-Klaver. Tenslotte nog de tip voor de klaverjas startpagina. Daar veel meer over off-line en online klaverjassen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties