Online klaverjassen iPadKlaverjas HD – online klaverjassen op de iPad

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.171 weergaven)

Samenvatting

Wil je Klaverjassen op je iPad? Dan is Klaverjas Lite een prima gratis keuze. Met de in-app aankopen is het spel nog leuker, zeker op het moment dat je online wil spelen tegen echte mensen is Klaverjas Lite een erg leuk iPad spelletje.

Online klaverjassen iPad

Online klaverjassen iPad

De iPad is een het perfecte apparaat om online te klaverjassen. Helaas is het aantal programma’s om online mee te klaverjassen in de app-store minimaal. Een van de gratis Klaverjas-spelletjes in de App-store is Klaverjas Lite.

Klaverjas Lite is gratis te downloaden en te spelen tegen fictieve tegenstanders. Wil je online spelen tegen andere mensen, dan moet je via een in-app aankoop deze mogelijkheid activeren. Op dezelfde manier kun je ook andere upgrades kopen.

Wil je bijvoorbeeld Kraken, een variant op het Amsterdams Klaverjassen, dan is daarvoor een in-app aankoop nodig. Ook voor het reclamevrij spelen van Klaverjas Lite op je iPad is een upgrade noodzakelijk.

Tegen vrienden

Heb je de mogelijkheid om online Klaverjas te spelen geactiveerd? Dan kun je tegen willekeurige tegenstanders Klaverjassen. Deze tegenstanders worden willekeurig toegewezen op het moment dat je een spel start. Daarnaast kun je ook tot een spel toetreden waardoor je ook willekeurige tegenstanders treft.

Naast de mogelijkheid om tegen onbekenden te spelen kun je ook je vrienden uitnodigen tot het spelen van online Klaverjas. Daardoor kun je met het spel ook Klaverjassen tegen mensen die je kent. Handig als je zin hebt om te klaverjassen maar niet in de gelegenheid bent om af te spreken.

iPad en iPhone

Klaverjas Lite is ontwikkeld voor zowel de iPhone als de iPad. Op beide apparaten hebben we het spel getest, op de iPhone speelt Klaverjas Lite prima maar verkiezen de iPad. Vooral het grotere scherm van de iPad is een groot voordeel: hierdoor kun je veel makkelijker aangeven welke kaart troef wordt en welke kaart je op wil gooien. Op de iPhone gebeurde het regelmatig dat een verkeerde kleur tot troef werd verkozen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties

  • Huub

    Dit klaverjasspel is het zieligste wat ik ooit gespeeld heb .
    Het ligt er te dik op dat de pc moet winnen . Je kan de slag die de pc wint bijna voorspellen .
    Voorbeeld , komt de pc speler uit met een boer , mijn partner gooit de negen heeft zijn partner de tien en ik de vrouw of de acht . Zo zijn er nog voorbeelden te over . Tien boer vrouw koning van de troef , valt te vaak en dan meestal naar de pc spelers .

  • Gerda kools

    Wil graag klaverjassen op mijn tablet.kunt u dat regelen voor mij.