Hartenjagen Windows 10.Hartenjagen op Windows 10

Geplaatst op: - bijgewerkt op
Hartenjagen Windows 10.

Hartenjagen

Hartenjagen zal bij een aantal mensen nostalgische gevoelens oproepen. De game was jaren een standaard onderdeel van Windows. Hartenjagen was naast Patience een van de weinig spelletjes die met Windows werd meegeleverd.

In Windows 8 was het niet langer mogelijk om Hartenjagen rechtstreeks te spelen op computers en laptops. Maar ook onder Windows 10 wordt Hartenjagen niet langer rechtstreeks geïnstalleerd.

Gelukkig heb ik een oplossing voor je. Want met de software in deze handleiding kun je toch gewoon Hartenjagen op computers en laptops met Windows 10. Lees mijn  review van Hartenjagen of dat de moeite waard is.

Hartenjagen onder Windows 10

Hartenjagen onder Windows 10 🙂

Hartenjagen

Hartenjagen is een eenvoudig spelletje. Het enige wat je moet voorkomen is dat jij harten in handen krijgt. Voor elke harten-kaart krijg je een punt, wie de minste harten in handen krijgt verliest het spel.

Tijdens het spelen van Hartenjagen is er een ding erg belangrijk: als 1 speler alle harten in handen krijgt dan krijgen de andere drie spelers alle punten erbij. Je moet dus altijd zorgen dat minstens twee spelers de hartenkaarten verdelen.

Hartenjagen: de puntentelling.

Hartenjagen: de puntentelling.

De versie van Hartenjagen ziet er prima uit. Ook de animaties verlopen snel: zo kun je langer spelen en hoef je niet lang te wachten tot de computer klaar is. Tot slot is ook de interface overzichtelijk en krijg je enorm veel statistieken na het spelen van spelletje.

Hartenjagen downloaden

De versie van Hartenjagen is specifiek ontwikkeld voor Windows 10 en Windows 8. Het programma kan dan ook alleen op deze besturingssystemen gedownload en gespeeld worden. De download link verwijst rechtstreeks naar de App Store van Microsoft.

Wil je op je iPhone of iPad hartenjagen of wil je de game spelen onder Android? Dan vind je via de app-store en play-store genoeg links naar games voor de mobiele systemen. En dat geldt natuurlijk ook voor Apple Mac.

 

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties