Hartenjagen Windows 10.Hartenjagen op Windows 10

Geplaatst op: - bijgewerkt op (41.132 weergaven)
Hartenjagen Windows 10.

Hartenjagen

Hartenjagen zal bij een aantal mensen nostalgische gevoelens oproepen. De game was jaren een standaard onderdeel van Windows. Hartenjagen was naast Patience een van de weinig spelletjes die met Windows werd meegeleverd.

In Windows 8 was het niet langer mogelijk om Hartenjagen rechtstreeks te spelen op computers en laptops. Maar ook onder Windows 10 wordt Hartenjagen niet langer rechtstreeks geïnstalleerd.

Gelukkig heb ik een oplossing voor je. Want met de software in deze handleiding kun je toch gewoon Hartenjagen op computers en laptops met Windows 10. Lees mijn  review van Hartenjagen of dat de moeite waard is.

Hartenjagen onder Windows 10

Hartenjagen onder Windows 10 🙂

Hartenjagen

Hartenjagen is een eenvoudig spelletje. Het enige wat je moet voorkomen is dat jij harten in handen krijgt. Voor elke harten-kaart krijg je een punt, wie de minste harten in handen krijgt verliest het spel.

Tijdens het spelen van Hartenjagen is er een ding erg belangrijk: als 1 speler alle harten in handen krijgt dan krijgen de andere drie spelers alle punten erbij. Je moet dus altijd zorgen dat minstens twee spelers de hartenkaarten verdelen.

Hartenjagen: de puntentelling.

Hartenjagen: de puntentelling.

De versie van Hartenjagen ziet er prima uit. Ook de animaties verlopen snel: zo kun je langer spelen en hoef je niet lang te wachten tot de computer klaar is. Tot slot is ook de interface overzichtelijk en krijg je enorm veel statistieken na het spelen van spelletje.

Hartenjagen downloaden

De versie van Hartenjagen is specifiek ontwikkeld voor Windows 10 en Windows 8. Het programma kan dan ook alleen op deze besturingssystemen gedownload en gespeeld worden. De download link verwijst rechtstreeks naar de App Store van Microsoft.

Wil je op je iPhone of iPad hartenjagen of wil je de game spelen onder Android? Dan vind je via de app-store en play-store genoeg links naar games voor de mobiele systemen. En dat geldt natuurlijk ook voor Apple Mac.

 

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 reacties

 • Piet luijten

  Voorspelbaar , onlogisch en dom speelgedrag van de tegenspelers. De tegenstanders bij hartenjagen van Eryod Soft op ipad zijn veel en veel slimmer !

 • ik beb een redelijke goede speler en peel elke dag een paar keer. graag downloaden.

 • Noël De Smet

  Ik speel iedere dag een paar spelletjes.
  Tot voor kort met veel plezier, maar helaas doet zich nu het volgende probleem voor:
  Normaal wordt een spel beëindigd wanneer een speler 100 punten heeft bereikt.
  Nu bij mij wordt het spel afgebroken b.v bij 80 punten, en wordt dan een nieuw spel aangeboden, terwijl het vorige niet verwerkt is.
  Zeer vervelend, het leuke is er nu af.
  Kan ik ergens iets instellen, zodat er bij 100 punten een nieuw spel wordt aangeboden ??

  Vast dank voor de hulp.

  Vriendelijke groet,

  Ferna

 • Waarom is het zo moeilijk om het spel hartenjagen te kunnen spelen. Krijg alleen informatie

 • marchal

  er wordt ongevraagd andere spelletjes aangeboden onder het spelen van harten jagen , instellingen veranderd voor de privacy ,dat heeft niet geholpen

 • Waarom kan ik hartenjagen niet downloaden ?
  wat doe ik verkeerd ?