Slither.io spelenSlither.io – een verslavend spel voor mobiel en PC

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.773 weergaven)
Slither.io spelen

Slither.io

Slither.io is een nieuwe en verslavende game die je zowel op een computer als op je smartphone kunt spelen. Lees in onze review van deze free-to-play game de beloftes die de makers claimen waar kan maken.

De bedoeling van slither.io

Slither.io is een simpele game waarbij je in de huid van een slang kruipt. Deze slang heeft honger en eet graag kleine lichtgevende bolletjes. Hoe meer je van deze bolletjes eet hoe langer je wordt.

Slither.io ziet er op alle schermen uit zoals in de afbeelding hierboven.

Slither.io ziet er op alle schermen uit zoals in de afbeelding hierboven.

Je speelt Slither.io nooit alleen. Want in de ruimte waar jij als slang groeit door het eten van bolletjes krioelen honderden andere spelers rond die precies hetzelfde doen als jij: groeien.

Naarmate jij groter wordt word je een steeds interessantere prooi voor andere slangen. Want als je tegen een andere slang aanbotst dan ben je af. De massa die je had komt vrij en andere spelers kunnen deze opeten en hier sneller van groeien.

Andersom geldt hetzelfde. Als jij een andere slang tegen jou aan laat botsen kun je de massa die vrijkomt na deze botsing opeten om er zelf van te groeien. Hoe meer massa je eet en hoe langer je wordt.

De bediening

Slither.io bedien je met je touchscreen of met de muis. Je slang kruipt altijd in de richting van de plek waar je vinger of cursor zich bevindt. Naarmate je groeit reageert je slang wel minder snel op de richting die je aangeeft.

De verdere bediening bestaat uit het ingedrukt houden van de muisknop of je scherm. Je slang kan dan tijdelijk harder kruipen. Dit kan handig zijn als je andere spelers wil afsnijden om zo hun massa te kunnen eten. Sneller kruipen gaat ten koste van je eigen massa. Het is dus verstandig om dit niet al te veel te doen.

Wat vind ik ervan?

De simpele bediening in combinatie met de eenvoudige gameplay die toch uitdagend is maakt van Slither.io een leuke game voor tussendoor.

Na een sessie waarin ik drie of vier keer ben gebotst met andere slangen begint de frustratie toe te slaan en is de lol er even af.

Video

Hieronder een korte Youtube video waarin je ziet hoe de gameplay van Slither.io eruit ziet. Wil je zelf de game spelen? Gebruik de link bovenaan deze pagina om Slither.io te downloaden voor je iPhone of iPad. Ook in de Play store voor Android en op internet via de site slither.io kun je het spel gratis spelen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties