Limbo iPad spel volwassenenLimbo – iPad spelletje voor volwassenen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.901 weergaven)
Limbo iPad spel volwassenen

Limbo

Heb je een iPad en wil je weten welke spelletjes voor de iPad nu het allerleukst zijn? Op downloadcentrum.com verzamelen we de leukste, engste, moeilijkste en meest bijzondere iPad spelletjes. Vandaag een iPad spel dat vooral volwassenen zal aanspreken. Limbo is namelijk een iPad spel met een zeer duistere spelwereld, vreemde opdrachten en enge levels. Meer weten over Limbo of het spel gelijk downloaden? Klik hier of lees verder.

Andere iPad spelletjes downloaden? Kijk dan hier!

Limbo voor iPad

Limbo is een spelletje voor de iPad dat minder geschikt is voor kinderen; vooral volwassenen zullen de donkere spelwereld met enge elementen kunnen waarderen. Limbo speelt zich af in een wereld die volledig in zwart/wit wordt weergegeven. In deze wereld neem je de rol op je van een klein jongetje dat zich een weg moet banen langs ravijnen, grote spinnen, lijken, berenklemmen en een ander klein jongetje dat alles doet om jouw personage om het leven te helpen. Hieronder zie je hoe de wereld in het spel Limbo eruit ziet.

Limbo is een iPad spel voor volwassenen.

Limbo is een iPad spel voor volwassenen.

Limbo is beschikbaar voor zowel iPad als iPhone. Toch is het spel het beste te spelen op de iPad. Omdat de opdrachten en hindernissen een nauwkeurige bediening behoeven is het grote scherm van de i Pad het meest geschikt om Limbo te spelen. Ook op de iPhone is Limbo leuk, maar de bediening is daar dus lastiger. Naast een handigere bediening op de iPad heeft het grote scherm van een iPad nog een tweede voordeel voor dit iPad spelletje: in het donker op de bank is het spel namelijk veel enger op het grote scherm van een iPad.

Dit iPad spelletje downloaden?

Ben je door het lezen van deze recensie over Limbo enthouasiast geworden over dit iPad spel voor volwassenen? Dan kun je via de link naast dit artikel het spel downloaden. Limbo is geen gratis iPad spel, om het spel te downloaden moet je 4,49 betalen. Dat bedrag lijkt aan de hoge kant, maar Limbo biedt een unieke spel-ervaring op de iPad.  De hoge prijs van dit spel is dan volgens ons absoluut gerechtvaardigd. Heb je Limbo gespeeld, of zit je vast in dit leuke maar enge spel voor de iPad? Reageer dan onder dit artikel, op de redactie van downloadcentrum.com hebben wij Limbo namelijk uitgespeeld :).

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.