Harbor MasterHarbor Master – beheer je eigen haven in deze iPad game

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.132 weergaven)
Harbor Master

Harbor Master

Harbor Master is een ontzettend leuke en erg verslavende game voor de iPad. Daarnaast is deze iPad game ook nog eens gratis beschikbaar in de App-Store.

Harbor Master staat al maanden in de toplijsten van leukste en meest gedownloadde  iPad spelletjes. Wil je weten waarom? Lees dan onze Harbor Master recensie waarin je alles lees over dit iPad spelletje voor kinderen en volwassenen.

Harbor Master werkt zowel op de iPhone als op de iPad. In deze schermafbeelding zie je hoe Harbor Master er op de iPad uitziet.

Harbor Master werkt zowel op de iPhone als op de iPad. In deze schermafbeelding zie je hoe Harbor Master er op de iPad uitziet.

Harbor Master is een puzzel/behendigheidsspel in de categorie ‘Line-Drawing-Games‘. Het spel valt te vergelijken met populaire iPad spelletjes waarbij je vliegtuigen moet laten landen op een druk vliegveld. In Harbor Master is het geen vliegveld dat je moet beheren maar is het een grote haven.

De bedoeling van de game

De bedoeling van de game is eigenlijk erg simpel: je moet zoveel mogelijk schepen laten aanmeren en vertrekken zonder dat deze in botsing mogen komen met andere schepen.  Schepen moeten aanleggen in een van de havens in de ‘map’ waarop je speelt. Er zijn havens waar boten snel kunnen laden maar de meeste havens doen hun werk langzamer.

Harbor Master kent een aantal soorten schepen. Er zijn langzaam en snel varende boten verdeeld over passagiers- en vrachtvervoer. Voor beide soorten lading zijn er aparte havens waar je een schip nadat het in beeld is gevaren moet laten aanmeren. Is het schip gelost en opnieuw geladen? Dan moet je ervoor zorgen dat het schip zonder botsingen ook weer verder kan.

Conclusie

Harbor Master is een leuk spel waar je veel plezier aan kunt beleven. De game is vooral geschikt voor mensen die van puzzelen houden maar die ook snel kunnen handelen. In eerste instantie lijkt het spel simpel maar zodra er vijf of meer boten willen aanmeren of vertrekken komt het aan op een snelle reactietijd. Harbor Master gratis downloaden? Via de link bovenaan kan dat.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.