Brandweerman Sam voor kleine kinderen op de iPad.Brandweerman Sam op de iPad; leuk spel voor kleine kinderen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.424 weergaven)
Brandweerman Sam voor kleine kinderen op de iPad.

Brandweerman Sam op de iPad

Als je kleine kinderen hebt die je graag een leuk iPad spelletje wil geven dan is de Brandweerman Sam app een echte aanrader. Het brandweerman Sam spel voor de iPad is bedoeld voor jonge kinderen in de leeftijd tussen 4 en 6. De applicatie bevat zes mini-spelletjes die je (samen) met je kind kunt spelen op de iPad. 

Het Brandweerman Sam iPad spel is natuurlijk afgeleid van de Engelse Fireman Sam tv-serie die vooral bij peuters, kleuters en kleine kinderen erg populair is. Oorspronkelijk was de app alleen te downloaden in het Engels, maar dat is niet handig voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6. Sinds vorige maand is dit iPad spel echter ook te downloaden uit de app-store in de Nederlandse taal.

Downloaden en spelen

Na het downloaden en installeren van Brandweerman Sam op je iPad (via deze link)  vind je het icoon van Brandweerman Sam op het startscherm van je iPad. Na het opstarten van de game kun je kiezen uit zes verschillende spelletjes die je kunt spelen. Na het kopen van deze app kun je de kinderen dus blij maken met zes leuke spelletjes die allemaal gebaseerd zijn op Brandweerman Sam.

Tijdens het spelen de zes mini-games kunnen kinderen ook nog eens sparen voor virtuele stickers die gebaseerd zijn op Brandweerman Sam. Deze stickers worden verzameld in een Brandweerman Sam stickerboek dat op de iPad bijgehouden kan worden. Hoe langer de kinderen het spelletje spelen  hoe voller  het album met stickers wordt.

De zes mini-games in het Brandweerman Sam iPad spel voor kleine kinderen.

De zes mini-games in het Brandweerman Sam iPad spel voor kleine kinderen.

Veilig voor kleine kinderen

Het brandweerman Sam spel voor de iPad is om meerdere redenen zeer geschikt om gespeeld te worden door kleine kinderen. Natuurlijk is de spel-inhoud en de moeilijkheidsgraad van dit spelletje aangepast aan kleuters en kleine kinderen.

Daarnaast is deze app voorzien van het Kid Safe App kenmerk dat de ontwikkelaar van dit iPad spel voor kleine kinderen alleen toewijst aan iPad spelletjes die geen gegevens verzamelen. Ook het doen van in-app aankopen is in spelletjes die voorzien zijn van dit kenmerk niet mogelijk.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.