Angry Birds 2 voor iOS en Android

Geplaatst op: - bijgewerkt op (445 weergaven)
Angry Birds 2

Angry Birds 2

Angry Birds 2 is het langverwachte vervolg op een van de meest populaire games voor iPad, iPhone en Android. Deel 1 uit de serie stamt uit 2009 en sindsdien kwamen er veel nieuwe delen uit. Maar nu dus een officieel tweede deel van Angry Birds, het spel waarin je met vogels op varkens moet schieten.

Rovio is het bedrijf dat Angry Birds ontwikkelt. Het eerste deel uit de serie is nog steeds een van de meeste gedownloade en gespeelde spelletjes op de iPad. Maar ook op Android was Angry Birds een enorme hit. Door het grote succes van deel 1 werden een groot aantal uitbreidingen uitgebracht. Een deel 2 van Angry Birds liet echter lang op zich wachten. Pas dit voorjaar kreeg Amerika de primeur: daar kwam in maart Angry Birds 2 uit. Het nieuwe deel uit de serie is nu dus ook in Nederland verkrijgbaar.

Mogelijkheden

De gameplay van Angry Birds 2 is in grote lijnen gelijk gebleven. Nog steeds moet je met boze vogeltjes de bouwwerken van de vervelende varkens kapot schieten. Nieuw zijn wel de vele nieuwe vogels die mogelijkheden om bouwwerken kapot te schieten toevoegen aan de bestaande soorten vogels. Verder valt ook het prachtige artwork op: weinig iPad spelletjes kunnen tippen aan de prachtige graphics van Angry Birds 2.

Angry Birds 2 heeft prachtige graphics en nieuwe vogels.

Angry Birds 2 heeft prachtige graphics en nieuwe vogels.

Gratis downloaden maar met in-app aankopen

Angry Birds 2 is net zoals zijn voorganger gratis te downloaden uit de downloadwinkels voor iOS en Android. Ook het spelen van de game kan zonder te betalen. Wil je langer spelen zonder dat je hoeft te wachten op nieuwe levens? Dan ontkom je niet aan in-app aankopen. Standaard krijg je elk half uur een nieuw leven zodat je een level opnieuw kunt proberen, via een in-app aankoop kun je gewoon doorspelen ook als je gratis levens op zijn.

In-app aankopen voor Angry Birds 2 kosten tussen de 0,99 cent tot enkele tientallen euro’s voor onbeperkte levens en alle levels. Betalingen voor in-app aankopen kunnen alleen gedaan worden met een creditcard. Betalen via iDeal kan bijvoorbeeld niet.

Tot slot

Ben je op zoek naar een spelletje voor je iPad, iPhone of Android device en vond je Angry Birds 1 een leuke game? Dan is het downloaden van Angry Birds 2 iets waar je je geen buil aan zult vallen. De gameplay is grotendeels hetzelfde gebleven en Angry Birds 2 staat dan ook garant voor vele uurtjes speelplezier. Nadeel aan de game is wel de hoge prijs van in-app aankopen. Ook het feit dat de game zonder deze aankopen minder goed speelbaar is vind ik een nadeel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.